Media

Διονύσης Πρώιος: «Είχε πολλαπλά κατάγματα. Δεν πρόλαβε να μπει στο χειρουργείο…»

Ο Διονύσης Πρώιος σκοτώθηκε την Παρασκευή με τη μηχανή του.

Η Ματίνα Παγώνη είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό για το θανατηφόρο τροχαίο: «Διεκομίσθη ως τροχαίο. Κανένας από τους γιατρούς δεν μπορεί να ξέρει ιστορικό με τον γιο του και τα λοιπά. Όλα αυτά που ακούμε είναι τραγικά. Οι πληροφορίες που έχω από τους συναδέλφους μου, τους χειρουργούς και τους νευροχειρουργούς, είναι ότι είχε πολλαπλά κατάγματα, πάρα πολλά και είχε και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, που σημαίνει ότι έπρεπε να μπει σε συγκεκριμένες εξετάσεις και να προχωρήσει σε αυτά που έπρεπε να γίνουν.

Στο νοσοκομείο προσπάθησαν να γίνουν οι περισσότερες εξετάσεις, δυστυχώς όμως το περιστατικό απεβίωσε. Δεν πρόλαβε να μπει σε χειρουργείο. Κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει, πώς ήταν το αιμάτωμα, τι αιμορραγία είχε. Μπήκε ένα περιστατικό πολύ βαρύ με σοβαρά κατάγματα στον θώρακα και στο κεφάλι, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα».

Όσον αφορά την αναφορά της αστυνομίας που έγραφε πως είχε τραυματιστεί ελαφρά, ενώ λίγο αργότερα πέθανε, η κυρία Παγώνη τόνισε: «Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει διάγνωση σε ένα περιστατικό που βλέπει εκείνη τη στιγμή μπροστά της και να ξέρει τι γίνεται μέσα σε ένα κεφάλι και έναν θώρακα».

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Πρώιος: Είχε χάσει και τον πατέρα του σε δυστύχημα με μηχανή, όχι μόνο τον γιο του

Λιάγκας για Πρώιο: «Το λέω και ανατριχιάζω, το ακούμε για πρώτη φορά αυτό. Είναι σοκαριστικό...»

Σκορδά για Πρώιο «Απίστευτο! Να χάνεις τον γιο σου και μετά να σκοτώνεσαι κι εσύ έτσι;»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved