Media

Διονύσης Πρώιος: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία του - Θα ταφεί δίπλα στο παιδί του

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του και με τον ίδιο τρόπο είχε φύγει ο πατέρας του και πριν εννιά χρόνια και ο γιος του.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή, Super Κατερίνα είπε για το τροχαίο: «Από την έρευνα που έχει κάνει η τροχαία μέχρι τώρα, γιατί είναι κι άλλα βίντεο για ανάλυση, έχασε την πορεία του με αποτέλεσμα να έχει μία μοιραία πτώση, λίγο πριν την γέφυρα της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Λαμία.

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες. Όταν έφτασε η τροχαία ήταν ακόμα εν ζωή. Ένας τροχονόμος με ρώτησε γιατί τον πήγαν στο Γεννηματά και ότι έπρεπε να τον πάνε στο ΚΑΤ που ήταν πιο κοντά. Ο Διονύσης προσπάθησε να βγάλει και το κράνος του, αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει. 2,5 ώρες μετά το ατύχημα "έφυγε". Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοχειρίας, εξέκλεινε της πορείας του. Δεν θα έχανε τη ζωή του ποτέ από μόνος του».

Από την άλλη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε: «Η μητέρα του ενημερώθηκε τελευταία. Υπάρχει διαφορά ώρας με την Αργεντινή και δεν θα έρθει. Ο Γιώργος ο αδερφός του θα έρθει. Έχει και τρεις αδερφές που είναι στην Αθήνα».

Και όπως ειπώθηκε έχει δοθεί εντολή να ταφεί δίπλα στο παιδί του.

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Πρώιος: Είχε χάσει και τον πατέρα του σε δυστύχημα με μηχανή, όχι μόνο τον γιο του

Λιάγκας: Τη μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μου παιδί, άφησα τη μηχανή στο πάρκινγκ...

Διονύσης Πρώιος: Ερωτηματικά για τις συνθήκες του θανάτου

Διονύσης Πρώιος: Πού θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του MasterChef;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved