Media

Γεροντιδάκης: Η αντίδραση στις φήμες για σχέση με τη Δανάη Παππά– Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας;

 Τον Γιώργο Γεροντιδάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, τον χωρισμό του από την Άσπα Κωνσταντοπούλου και τη νέα σχέση που λέγεται ότι έχει με τη Δανάη Παππά.

«Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας η Δανάη Παππά; Έτσι γράφεται» ρώτησε ο δημοσιογράφος. Με τον ηθοποιό να απαντά: «Να είστε καλά».

Και ρωτήθηκε: «Θα μας κάνετε μια δήλωση γι’ αυτό; Πώς έχει βγει όλη αυτή η παραφιλολογία;» «Να είστε καλά και συγγνώμη που περιμένατε» απάντησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Και όταν ρωτήθηκε για το εάν είναι ακόμα σε σχέση με την Άσπα, ούτε σε αυτή την ερώτηση απάντησε και δείτε την αντίδρασή του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε δηλώσεις της η Δανάη Παππά αρνήθηκε ότι έχει σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη με τον συνάδερφό της, Γιώργο Γεροντιδάκη. Μάλιστα, η Δανάη είχε πει: «Καλώς ή κακώς θα ασχοληθούν και με την προσωπική σου ζωή, θα χρησιμοποιήσουν το όνομά σου, είτε για τη δημοσιότητα είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, δε πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα και εμένα προσωπικά δε με επηρεάζει τίποτα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει και εκεί που είναι να παρθούν αποφάσεις και τα πράγματα να μπουν στη θέση τους, θα μπούνε. Οπότε, δε με απασχολεί καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει».

Δείτε παρακάτω την αντίδραση του Γεροντιδάκη όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Παππά - Λάζαρης: Το ιδιωτικό συμφωνητικό, ο όρος & το ποσό που πρέπει να καταβάλλει η Δανάη

Δανάη Παππά: Απαντά on camera- «Είναι αστεία πράγματα να απαντήσω αν έχω σχέση με τον Γεροντιδάκη»

Παππά - Γεροντιδάκης: Η απάντησή τους στα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved