Grand Hotel: «Τρελάθηκε» το twitter από τα πρώτα πλάνα – Τρεντάρει και τα σχόλια ενθουσιάζουν
Media

Grand Hotel: «Τρελάθηκε» το twitter από τα πρώτα πλάνα – Τρεντάρει και τα σχόλια ενθουσιάζουν

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Grand Hotel, της νέας πολλά υποσχόμενης σειράς του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα και από το πρώτο κιόλας λεπτό, οι τηλεθεατές έδειξαν να καθηλώνονται από την ιστορία και τους ήρωές της. 

Και αυτό γιατί από το ξεκίνημά της η σειρά μας μετέφερε στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου, εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος…

Ξενάγηση στο... Grand Hotel του ΑΝΤ1, μέσα από ένα βίντεο 2 λεπτών!

Όπως παρακολουθούμε, ένας νέος άντρας, ο Πέτρος Ασλάνογλου, πρόσφυγας από τη Σμύρνη, παίρνει το τρένο από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Σκοπός του είναι να βρει την αδερφή του, τη Βασιλική, η οποία είχε πιάσει δουλειά ως καμαριέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία της χώρας, το Grand Hotel αλλά έχει να δώσει σημεία ζωής πάνω από ένα μήνα.

GRAND-HOTEL-Epeisodio-1-(12).jpg

Όταν ο Πέτρος φτάνει στο ξενοδοχείο, ένας σερβιτόρος, ο Νικόλας, του εμπιστεύεται ότι η Βασιλική απολύθηκε από το ξενοδοχείο, επειδή έκλεψε τα κοσμήματα μιας Δούκισσας.

GRAND-HOTEL-Epeisodio-1-(9).jpg

Ο Πέτρος, σίγουρος ότι η αδερφή του δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, πιάνει δουλειά ως σερβιτόρος στο ξενοδοχείο, με άλλο όνομα, αποφασισμένος να μη φύγει αν δεν μάθει τι πραγματικά συνέβη στην αδερφή του. Η ανακοίνωση των αρραβώνων της Αλίκης, της κόρης της διευθύντριας του ξενοδοχείου, Κυβέλης Γαζή, με τον διευθυντή του ξενοδοχείου, Ρήγα, θα γίνει η αφορμή για να ανατραπούν οι ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Γαζή.

GRAND-HOTEL-Epeisodio-1-(3).jpg

Σύντομα, ο Πέτρος θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την Αλίκη, στην οποία θα συστηθεί ως πλούσιος αρχιτέκτονας και αυτή η συνάντηση θα αποδειχθεί μοιραία και για τους δύο… Θα καταφέρει ο Πέτρος να ανακαλύψει τι συνέβη στην αδελφή του και γιατί; Πόσα μυστικά κρύβονται πίσω από τις πόρτες των πολυτελών δωματίων και την καθωσπρέπει βιτρίνα του Grand Hotel; Και τι ρόλο θα παίξει η Αλίκη στην αναζήτησή του; Όλα αυτά τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις, όμως στο μεταξύ, η αγωνία των τηλεθεατών έχει χτυπήσει... κόκκινο!

Δες τα σχόλια στο twitter που ενθουσίασαν άπαντες και έφεραν τη σειρά στην κορυφή των trends.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved