Media

Ο Τιμωρός: Έκανε πρεμιέρα και επέστρεψε για να... εκδικηθεί, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε ο Σταύρου!

Άλλη μία τηλεοπτική πρεμιέρα, παρακολουθήσαμε απόψε (23/9) στη συχνότητα του Alpha, με τον Τιμωρό, κατά κόσμον Δημήτρη Λάλο να μας βάζει στον κόσμο του, έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο πόνο, προδοσία και δίψα για εκδίκηση! 

Όπως παρακολουθήσαμε να εξελίσσεται η ιστορία, κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Μάρκος που στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα.

Δημήτρης Λάλος: Η απάντηση για την προσωπική του ζωή και τα σχόλια γύρω από αυτή ήρθε με μια λέξη

Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να «ξαναγεννηθεί» μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο «τώρα» και συγκεκριμένα στο 2005 όπου ο Μάρκος έχει βρει στο πρόσωπο της όμορφης Έλλης τη γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί.

Αυτό που δεν ήξερε είναι πως την ίδια γυναίκα έχει ερωτευτεί και ο κολλητός του, ο Αλέξης. Σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, ο Μάρκος τα είχε όλα, τη γυναίκα της ζωής του, τον πατέρα του, τον κολλητό του. Ένα ταξίδι στο Μαρόκο, όμως, ανατρέπει όλη του τη ζωή.

Η μοίρα στέλνει τον Μάρκο και τον Αλέξη σε ένα περιπετειώδες ταξίδι, όπου ο Μάρκος μαθαίνει με τον πιο άσχημο τρόπο τι θα πει προδοσία. Ο πατέρας του Μάρκου, ο εισαγγελέας Μωραΐτης, ερευνούσε μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας. Αυτό που δεν ήξερε είναι πως υπεύθυνος για αυτό το έγκλημα είναι ο πατέρας του Αλέξη, ο Λεωνίδας. Όταν ο πατέρας του Μάρκου απειλεί να αποκαλύψει το έγκλημα του μεγάλου και τρανού Λεωνίδα Κομνηνού, εκείνος φροντίζει να βγουν από τη μέση όσοι τον απειλούν...

Η ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, οι εξωτικές τοποθεσίες και οι μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών κράτησαν από το πρώτο λεπτό αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που προφανώς και «κόλλησε» στη συχνότητα του Alpha για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις.

Αποθέωση για τον Αλέξανδρο Σταύρου

Μπορεί το σάουντρακ της σειράς με την υπέροχη φωνή του Γιάννη Κότσιρα να έκλεψε τις εντυπώσεις και ο βασικός πρωταγωνιστής να έκανε... χαμό με την εμφάνισή του στη μικρή οθόνη ως Μάρκος και όχι ως Μαθιός, όμως το ενδιαφέρον όλων μονοπώλησε ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο οποίος στη σειρά Τιμωρός υποδύεται τον πατέρα του. Πολύ ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν και η εμφάνιση του Πάρη Σκαρτσολιά, που έχουμε να δούμε από το Καφέ της Χαράς.

Η επιστροφή τους μετά από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, ενθουσίασε το κοινό που το έδειξε μέσω των σχολίων του στο Twitter. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved