Μαρινέλλα: Έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα, στο Ηρώδειο, την τελευταία στιγμή! Τι συνέβη
Showbiz

Μαρινέλλα: Έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα, στο Ηρώδειο, την τελευταία στιγμή! Τι συνέβη

Εκτός της μεγάλης συναυλίας της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, στις 25 Σεπτεμβρίου, θα είναι ο Χρήστος Μάστορας, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της Buongiorno στο Mega, έδωσε τις δικές της πληροφορίες για την απουσία του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, το πρόβλημα δημιουργήθηκε στις πρόβες.

ΜΕΛΙSSES: To αδιαχώρητο στην επετειακή συναυλία τους! «Έχασε» τα λόγια του ο Μάστορας - Αποκλειστικό

«Σε αυτή τη συναυλία ήταν να είναι μαζί με τη Μαρινέλλα και ο Χρήστος Μάστορας. Γίνανε κάποιες πρόβες και ήταν και μια πρόβα χθες. Εμένα η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν εκείνη είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, που είναι σημαντική, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα, δεν μπορεί να είναι στη συναυλία», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

1727161655736-327650109-skorda.jpg

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η κυρία Μαρινέλλα είναι πάρα πολύ αυστηρή σε αυτά τα θέματα, της συνέπειας. Μου είπαν μάλιστα για ένα περιστατικό που είχε συνεργαστεί με μεγάλη τραγουδίστρια και την έκοψε επειδή άργησε στις πρόβες», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν πήγε στην πρόβα χθες και είπε η Μαρινέλλα ότι εγώ δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί του. Τώρα για την ασθένεια; Τι να πω... Περαστικά!», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ο Χρήστος μου θυμίζει πάρα πολύ τον μπαμπά μου. Σχεδόν στα πάντα του»

Η στιγμή που θαυμάστρια του Μάστορα ορμάει πάνω του με φόρα & τον ταρακουνά εν ώρα συναυλίας

Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτηση για την Σοφία Πετρούνια-Ευχές & αδημοσίευτα βίντεο με τη βαφτιστήρα του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved