Media

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας: Πήρε φωτιά το σπίτι μου. Κάηκε ολοσχερώς ο πάνω όροφος!

Ο Γιώργος Λιάγκας σοκαρισμένος στο Πρωινό αποκάλυψε ότι έπαθε μεγάλη καταστροφή το σπίτι του, η μεζονέτα στην οποία μένει σήμερα το πρωί, 24 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος η φωτιά ξεκίνησε από τον πίνακα και στη συνέχεια ακούστηκε ένας κρότος και πήρε φωτιά όλος ο πάνω όροφος.

Συγκεκριμένα ανέφερε συγκλονισμένος ο Γιώργος Λιάγκας:«Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ.»!

Και πρόσθεσε: « Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά. Η πυροσβεστική είναι ακόμα στο σπίτι, μένουν εκεί για ασφάλεια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν είχα ασφάλεια! Ας πρόσεχα! Δεν πειράζει, υλικά είναι αυτά, αποκαθίστανται»!

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Στην κορυφή η Σκορδά και με διαφορά - Ποιο πρόγραμμα έκανε 4%;

Λιάγκας: Δεν αποκάλεσα τον κύριο Σεφερλή καραγκιόζη, ούτε όπως με λέει εκείνος

Λιάγκας: Τη μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μου παιδί, άφησα τη μηχανή στο πάρκινγκ...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved