Media

Νίκος Συρίγος: Τα παιδικά χρόνια, ο έρωτας με την Ζουγανέλη & οι δύο προτάσεις που δέχθηκε

 

O Νίκος Συρίγος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Buongiorno και έδωσε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και την έντονη διαφωνία που είχε με τον Αλέξη Κούγια στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι: «Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια η άποψη στοιχίζει. Ακούω ότι ο θύτης γίνεται σάκος του μποξ, και οτιδήποτε άλλο έχει ειπωθεί. Ειπώθηκε 2-3 φορές ΄ξέρετε , τι κάνει η κ. Λύτρα κάθε βράδυ στο κρεβάτι της΄’. Εγώ θεωρώ ότι ο πολιτισμός μίας κοινωνίας εξαρτάται από το πώς φερόμαστε στους αδύνατους. Και σε αυτή την περίπτωση είναι η Σοφία. Αυτή έγινε σάκος του μποξ. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε εκφράσεις στον αέρα και να ξαναχτυπάμε το θύμα. Εγώ δεν το ανέχομαι αυτό. Είπα στον κ. Κούγια ότι στεναχωριέμαι για τα μηνύματα που περνάει αυτή η ιστορία. Ότι δηλαδή μπορείτε να πάτε την κακοποίηση μέχρι ένα σημείο. Εγώ αυτά δεν μπορώ να τα δεχτώ».

Και πρόσθεσε: «Δεν συμφωνώ με τον νόμο, το λέω ξεκάθαρα. Είμαστε όλοι συμμέτοχοι σε αυτό και στην επόμενη γυναίκα που θα το πάθει. Σχολιάζεται η αντίδρασή μου, και όχι η δράση ενός ανθρώπου που βγαίνει και δε σέβεται τίποτα. Εξηγεί κάτι αλλά εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να ρωτήσουμε. Σε αυτό φταίμε και εμείς γιατί προκειμένου να έχουμε τον οποιοδήποτε Κούγια στην εκπομπή, έχουμε μετατραπεί και καθόμαστε και ακούμε διαγγέλματα. Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω διαγγέλματα. Όπως του μιλάμε στον πληθυντικό, πρέπει να μιλάει και αυτός και να σέβεται αυτούς που μιλάει. Το γεγονός ότι εγώ δεν είμαι ποινικολόγος και δεν έχω βγάλει τη Νομική, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να με σέβεται».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν έχει κόστος το γεγονός πως λέει την άποψή του, ακόμα και εάν δεν αρέσει σε πολλούς, είπε μεταξύ άλλων: «Ορισμένα πράγματα δεν μπαίνουν στο ζύγι και δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θα κάνω αυτό που μου λέει η ψυχή μου».

Ο Νίκος Συρίγος για τα παιδικά του χρόνια

«Μεγάλωσα στον Πειραιά, έχω γεννηθεί στη Νίκαια και μετά πήγαμε στον Πειραιά με την μαμά και τον αδελφό μου. Δεν ήμουν πολύ καλός μαθητής. Ήξερα πάντα πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Είχα κερδίσει ένα βραβείο στην έκθεση με θέμα την αποταμίευση στην έκτη Δημοτικού. Είχα βγει πρώτος σε όλη την Ελλάδα. Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και όταν γεννήθηκα άφησε τη θάλασσα για να είναι δίπλα μας. Αυτό μας στοίχισε οικονομικά αλλά αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα. Προτιμώ που είχα τον μπαμπά μου στο σπίτι. Η μαμά ήταν πάντα στο σπίτι. Είχα δύο γονείς που ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι κάναμε» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Όσον αφορά την πολιτική, αποκάλυψε:

«Φέτος δέχτηκα δύο προτάσεις. Θέλω ακόμα να μείνω μάχιμος στη δημοσιογραφία. Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Είναι κάτι που δεν θέλω. Θέλω να είμαι απέναντι στην εξουσία και όχι μέρος της. Στην εκπομπή η Σίσσυ Χρηστίδου έχω το ελεύθερο να λέω ό,τι θέλω και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Ήμουν πάντα αντιδραστικός και πολύ άτακτος, και η μαμά μου, μου έλεγε το αντίθετο από αυτό που ήθελε να κάνω. Μεγαλώνοντας έχω ηρεμήσει. Με τις γυναίκες δεν ήμουν ντροπαλός, έγραφα τα ραβασάκια των φίλων μου. Νομίζω πως τις καταλαβαίνω τις γυναίκες.»

Σε άλλο σημείο, είπε: «Τη μεγάλη μου κόρη τη πήρα στα χέρια μου 13 μηνών. Δεν είναι βιολογικό μου παιδί αλλά είναι η πιο έντιμη σχέση που έχω στη ζωή μου. Υπήρχε ο μπαμπάς της. Τα συναισθήματα μας είναι σταθερά, δεν έχουν αλλάξει. Οι κόρες μου ξέρουν ότι είμαι και θα είμαι εκεί».

Η σχέση του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ο Νίκος αναφέρθηκε στη σχέση του με την τραγουδίστρια αλλά και στις φωτογραφίες από παπαράτσι που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

«Αν θα πας σε μία δημόσια εκδήλωση, είναι λογικό να σε φωτογραφήσουν αλλά όταν πας σε μία παραλία δεν το περίμενα. Περίμενα ότι κάποιος θα με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει. Από θέμα συναδελφικότητας. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Καμαρώνω για την Ελεονώρα και την θαυμάζω για την πορεία και την αξία της. Γράφω τραγούδια και έχω βάλει μπροστά κάποια πράγματα. Θέλω να γράψω στον Γιώργο Νταλάρα» τόνισε.

Μάλιστα στο φινάλε η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι του είχε κάνει πρόταση στον ΣΚΑΪ, όταν έκανε τη μεσημεριανή εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Η Αρβανιτάκη σε σπάνια συνέντευξη: Ο «ήρωας» Σαββόπουλος, η συμβουλή στη Ζουγανέλη, η τραπ & η Σάττι

Χαμογέλα και Πάλι: Η έκρηξη του Νίκου Συρίγου - «Συμβουλές για τη δουλειά μου δεν θα δεχτώ από εσάς»

Συρίγος για Τσιτσιπά: «Το να βρίζεις τον πατέρα σου δεν σε κάνει καλό τενίστα, σε κάνει κομπλεξικό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved