Media

My Style Rocks: Η Χριστιάνα Καρνέζη, η Ωραία Ελένη και ο Τρωικός πόλεμος

Τον Τρωικό πόλεμο ξεκίνησε με την εμφάνισή της στο My Style Rocks, η Χριστιάνα Καρνέζη

H Χριστιάνα Καρνέζη στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks επέλεξε να ντυθεί Ωραία Ελένη με έντονα φουτουριστικά στοιχεία που εντυπωσίασε κοινό και κριτές.

Το extravaganza θέμα κατάφερε να εξάψει τη φαντασία της εντυπωσιακής καλλονής, η οποία ανέβασε τη θερμοκρασία στο X με την extreme δημιουργία της Ωραίας Ελένης που έχει ταξιδέψει στο χρόνο και έχει βρεθεί στο σε ένα φανταστικό μέλλον. Ωστόσο, παρά την θεαματική της εμφάνιση δεν απέφυγε το να είναι προτεινόμενη, καθώς οι συμπαίκτριες της δείχνουν να μην την συμπεριλαμβάνουν στις συμμαχίες που έχουν δημιουργήσει.

Η Χριστιάνα Καρνέζη πάντως, μοιάζει να μην πτοείται από τις χαμηλές βαθμολογίες των συμπαικτριών της καθώς είναι εμφανές ότι μία είναι η βαθμολογία που περιμένει σε κάθε επεισόδιο με κομμένη την ανάσα. Κι αυτή δεν είναι άλλη από του Στέλιου Κουδουνάρη στον οποίο από την πρώτη στιγμή έχει δείξει αδυναμία και εμφανώς περιμένει κάθε φορά την αντίδρασή του στις εμφανίσεις της.

«Πρόβα νυφικού» στην Τήνο για τη Χριστιάνα Καρνέζη

Και μπορεί η μεταξύ τους επικοινωνία να μοιάζει τις περισσότερες φορές χαμένη στη μετάφραση, παρόλα αυτά έχει φανεί ότι οι εύλογες παρατηρήσεις του, καθώς και της Έλενας Χριστοπούλου και του Γιώργου Καράβα έχουν αρχίσει να μεταμορφώνουν την πανέμορφη Χριστιάνα.

Διαβάστε επίσης:

Με κλάματα on camera η Χριστιάνα Καρνέζη: «Φοβόμασταν, απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει»

Χριστιάνα Καρνέζη: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και το θαύμα λίγο πριν τη βιοψία!

My Style Rocks-Ιωάννα σε Κατερίνα: «Θέλω να δω κάτι άλλο εκτός από αυτό το αστείο...»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved