Media

Φαίη Σκορδά: Έτσι βγήκε ο τίτλος της εκπομπής Buongiorno

Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση.

Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, είναι πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με τους τηλεθεατές. Δεν της αρέσουν οι εντάσεις και διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της. Η Φαίη Σκορδά λέει πλέον καθημερινά «Buongiorno» στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Πρωτιά για το Bungiorno! Το σχόλιο της Σκορδά & η ατάκα Μικρούτσικου - Άλλο fake, άλλο Φαίη

Καθημερινά λέτε «Buongiorno» .στους τηλεθεατές. Πνέει ιταλικός αέρας στο πλατό;

«Όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη με τα στελέχη και τους ανθρώπους του MEGA, προσπαθούσαμε να βρούμε έναν τίτλο που να έχει μια σχέση με το πρωινό και με εμένα. Ακούστηκαν πάρα πολλές ιδέες. Επειδή δεν ήθελα να υπάρχει μέσα πάλι το όνομά μου ή μια αναφορά στα προηγούμενα χρόνια, όταν ακούστηκε αυτή η πρόταση τη θεωρήσαμε ιδανική και μη σας πω ότι την επεξεργαστήκαμε και με χιούμορ. Και στο Instagram καλημερίζω συχνά τον κόσμο στα ιταλικά».

Στο πλευρό σας έχετε και μια δυνατή - εκρηκτική, θα έλεγα - ομάδα. Τι σας συνδέει μαζί τους;

«Θα ξεκινήσω με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο με συνδέουν πάρα πολλές ώρες τηλεοπτικής συνύπαρξης. Τον αγαπώ. Μου αρέσει πάρα πολύ το χιούμορ του, μου φτιάχνει τη διάθεση. Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που με πειράζει, γιατί με ξέρει αρκετά καλά και γνωρίζει ότι δεν παρεξηγούμαι. Επίσης είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις που θέλω να ακούσω τη γνώμη του. Ο Δημήτρης περνώντας τα χρόνια έχει ωριμάσει και έχει μια πολύ ωραία άποψη που την πιστεύει, την επεξηγεί, τη δικαιολογεί, έχει επιχειρήματα. Το βλέπω και στα κείμενά του. Μπορεί να διαφωνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, είναι ωραίος συζητητής. Με τη Νάνσυ Νικολαΐδου μας συνδέει μια σχέση εκτίμησης. Την εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και ως δημοσιογράφο. Είναι πολύ εργατική και χαμηλών τόνων. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυναμική. Το αντίθετο. Πάντα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της και για να είμαι ειλικρινής αρκετές φορές το είχαμε συζητήσει, αλλά τώρα έφτασε η στιγμή. Απολαμβάνω να την ακούω. Έχει μια πιο ψύχραιμη ματιά αλλά και έναν ωραίο δυναμισμό. Στην Ευάννα Ζουμπούρογλου μου αρέσουν το μπρίο, ο δυναμισμός και ο αυθορμητισμός της, η αγάπη για το ρεπορτάζ και την τηλεόραση. Είναι ένα πολύ ευχάριστο και ευγενικό κορίτσι. Νομίζω θα τα πάμε υπέροχα. Στο κομμάτι της ενημέρωσης είναι μαζί μας ο Στέργιος Σαμαρτζής. Όλο το καλοκαίρι ψάχναμε ρεπόρτερ, γιατί θέλω το ρεπορτάζ να είναι σωστό και να μην ξεφεύγει τίποτα σε αυτά τα θέματα.

Αφήνω στο τέλος τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης από μόνος του. Ένας άνθρωπος που σέβομαι πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί έχει κάνει πολύ μεγάλες επιτυχίες, έχει ζήσει απίστευτες στιγμές και του το έχει αναγνωρίσει ο κόσμος. Επίσης ο τρόπος που χρησιμοποιεί τα ελληνικά, που μιλάει, με ταξιδεύει και θέλω να ακούω τη γνώμη του. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ σε όλα μαζί του. Είμαι τελείως διαφορετικός άνθρωπος στο πώς προσεγγίζω ένα θέμα ή ποια είναι η άποψή μου, αλλά έχει ενδιαφέρον να τον ακούς, να σε προβληματίσει, να σου δημιουργήσει ένα συναίσθημα, να επιμείνεις σε αυτό που πιστεύεις, να προσπαθήσεις να του αλλάξεις γνώμη και όλα αυτά βεβαίως με απόλυτο σεβασμό στην πορεία του, στις επιτυχίες του και στη γνώση του. Στη στήλη των ζωδίων είναι η Βίκυ Παγιατάκη, με την οποία έχω συνεργαστεί στο Alter και πάντα κρατάμε μια επικοινωνία. Δεν θέλω να πω κάτι για την πορεία της στην τηλεόραση και τις γνώσεις της στο αστρολογικό κομμάτι, είναι γνωστά αυτά. Η Βίκυ είναι κυρία και καλός άνθρωπος, που νοιάζεται για όλους και βοηθάει. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό. Με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο συνεχίζουμε να τα λέμε από την κουζίνα. Είναι απόλαυση. Περνάω υπέροχα μαζί του και όλο αυτό που βγαίνει είναι πραγματικά αυθεντικό»

Πηγή Βήμαgazino

Απολογισμός της πρωινής ζώνης την 1η εβδομάδα της σεζόν! Τα beef & η τρέλα για πρωτιά στα νούμερα!

Φαίη Σκορδά: Οι δύσκολες στιγμές της καριέρας της - «Σκέφτηκα το καλοκαίρι να σταματήσω το πρωινό»

Βούρκωσε η Σκορδά για την απώλεια του πατέρα της – Τα λόγια της μητέρας της που τη στιγμάτισαν!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved