Νάντια Μπουλέ - «Chicago the Musical»: «Όταν με ειδοποίησαν ότι πήρα τον ρόλο, χάρηκα πάρα πολύ»
Media

Νάντια Μπουλέ - «Chicago the Musical»: «Όταν με ειδοποίησαν ότι πήρα τον ρόλο, χάρηκα πάρα πολύ»

Αρκετά χρόνια πριν, σε μια επίσκεψή της στο βροχερό Λονδίνο, το μιούζικαλ «Chicago» τη βοήθησε να αποσαφηνίσει την καλλιτεχνική της ταυτότητα.

Τη φετινή χρονιά, το ίδιο μιούζικαλ της κάνει ένα ακόμη δώρο. Η Νάντια Μπουλέ επιλέχθηκε ανάμεσα σε 3.000 ηθοποιούς για να υποδυθεί τη Ρόξι Χαρτ, τη βασική ηρωίδα της διεθνούς παραγωγής «Chicago the Musical», που θα ταξιδέψει τους επόμενους 8 μήνες σε 18 ευρωπαϊκές χώρες. Θα είναι μάλιστα η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός που θα κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρυλικό έργο με την υπογραφή του Μπρόντγουεϊ. Λίγο πριν φορέσει τα ρούχα της Ρόξι, η ταλαντούχα ηθοποιός μάς μιλά για τη νέα επαγγελματική πρόκληση

Μπουλέ για το μιούζικαλ, Chicago: Ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που επιδίωκα να επιστρέψω...

nadiaboule_1720020138_3404098107240254503_15549105.jpg

Πώς βρέθηκες να ανταγωνίζεσαι 3.000 ηθοποιούς για τον ρόλο της Ρόξι;

Σε αυτές τις μεγάλες παραγωγές οι οντισιόν γίνονται κλειστές. Ζητείται από ατζέντηδες στο εξωτερικό να στέλνουν τους καλλιτέχνες τους. Εμένα με ενημέρωσε η εταιρεία μου. Είχα το πλεονέκτημα ότι είχα υποδυθεί τη Ρόξι ξανά και ήμουν υποψήφια για βραβείο εκείνη τη χρονιά, κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο στο εξωτερικό, και απέδειξα ότι τα αγγλικά μου είναι πολύ καλά, οπότε κλήθηκα να πάρω μέρος στις ακροάσεις. Στην πρώτη οντισιόν έστειλα self tape και μετά συναντήθηκα με τον σκηνοθέτη στο Λονδίνο.

Είχες άγχος στην πρώτη συνάντηση;

Εννοείται! Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι πιθανότατα δεν θα συμβεί. Δεν πας με τη λογική ότι θα σε πάρουν, ακριβώς επειδή είναι πάρα πολύς ο κόσμος που βλέπουν. Το άγχος είναι πολύ μεγάλο, αλλά από την άλλη υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις, και το οποίο εμένα προσωπικά με ξεαγχώνει. Ξέρω ότι δεν περνούν όλα από το χέρι μου.

nadiaboule_1727016339_3462786492192046857_15549105.jpg

Πόσες φορές απαιτήθηκε να πας στο Λονδίνο μέχρι να μάθεις ότι τελικά πήρες τον ρόλο;

Τρεις φορές. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα. Ο σκηνοθέτης μού είπε ότι του κάνει αυτό που βλέπει, απλώς μετά όλο αυτό περνάει από την έγκριση της αρχικής ομάδας του Μπρόντγουεϊ, στην Αμερική. Οπότε χάνεις πάλι το νήμα. Την τελευταία φορά που έφυγα από το Λονδίνο δεν ήξερα και πάλι π θα γίνει. Όταν με ειδοποίησαν ότι πήρα τον ρόλο, χάρηκα πάρα πολύ

Πηγή Gala

Η εξομολόγηση της Νάντιας Μπουλέ για τον σύντροφό της: «Είναι σίγουρα ο άντρας της ζωής μου»

Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη Ελληνίδα στο μιούζικαλ Chicago του Broadway – Στο Λονδίνο & η κόρη της!

Νάντια Μπουλέ: Ονειρεμένο το σπίτι της - Η μίνιμαλ αισθητική & οι γωνιές γεμάτες χρώμα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved