Δανάη Μπάρκα: Γίνομαι πιο υπομονετική και λιγότερο επικριτική με όσους ξεπερνούν τις αναποδιές
Media

Δανάη Μπάρκα: Γίνομαι πιο υπομονετική και λιγότερο επικριτική με όσους ξεπερνούν τις αναποδιές

Για το αν έχει αλλάξει ως τηλεθεάτρια από τότε που ασχολήθηκε με την τηλεόραση αλλά και τι θα έκανε για να εμπλουτίσει την εμπειρία των τηλεθεατών, μίλησε η Δανάη Μπάρκα.

Αν μπορούσατε να έχετε μια υπερδύναμη για μια μέρα στην εκπομπή, τι θα επιλέγατε και πώς θα το χρησιμοποιούσατε για να εμπλουτίσετε την εμπειρία των τηλεθεατών;

Δανάη Μπάρκα: Τα μηνύματα που έλαβε μετά την πρεμιέρα, το «ευχαριστώ» και το άγχος

danai_barka_1725444006_3449596804989085707_48766689.jpg

Για μία μέρα θα επέλεγα την τηλεπάθεια. Να μου μεταβιβάζονται πληροφορίες ή σκέψεις όσων μας βλέπουν έτσι ώστε να μπορώ να διαμορφώσω αυτό που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν ακριβώς. Έπειτα θα εξέπεμπα αντίστοιχα τις αντικειμενικές δυσκολίες των γυρισμάτων, των θεμάτων, των προσώπων και όλα όσα μπορεί κάποιος να μην έχει αντιληφθεί ότι συμβαίνουν για να κατανοήσουν ακριβώς πώς και γιατί επιλέγονται κάποια πράγματα. Ελλοχεύει με αυτό ο κίνδυνος της απομυθοποίησης αλλά το διαλέγω γιατί συγκρίνοντας από μένα, όταν μαθαίνω τις αντιξοότητες που ενδεχομένως ξεπερνιούνται για να δημιουργηθεί κάτι, εντυπωσιάζομαι και μαγεύομαι. Επιπρόσθετα, γίνομαι πιο υπομονετική και λιγότερο επικριτική με όσους ξεπερνούν τις αναποδιές και τις περίπλοκες καταστάσεις.

danai_barka_1727116892_3463629996414749677_48766689.jpg

Ως τηλεθεάτρια από τότε που ασχολείστε με την τηλεόραση, πόσο έχετε αλλάξει;

Ως τηλεθεάτρια από τότε που άρχισα να κάνω εκπομπή δεν έχω χρόνο να βλέπω εκπομπές. Ούτε πριν από αυτό έβλεπα συχνά, περισσότερο κάποια σίριαλ. Ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα μας, κυρίως τα τελευταία 3 χρόνια, βασίζεται σε πρωτόλειο υλικό. Αυτό σημαίνει πως έχουμε καθημερινά γυρίσματα, αρκετό μοντάζ και συσκέψεις μα να βρούμε ιδέες, να στήσουμε φάρσες, να κάνουμε συνεντεύξεις, να σκεφτούμε παιχνίδια και να δημιουργήσουμε περιεχόμενο. Σαφώς πλέον αναγνωρίζω τη δουλειά που μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα βίντεο ή μια συνέντευξη με ένα ακριβοθώρητο πρόσωπο, και αυτό με κάνει να εκτιμώ κάποιους ανθρώπους περισσότερο όταν αποκρυπτογραφώ τις απαιτήσεις που ξεπεράστηκαν για να συμβεί.

Πηγή Τα Νέα

Η συγκίνηση της Μπεκατώρου - Το βαφτιστήρι μου είναι παιδί μου. Μου έχει πει το πρώτο της μυστικό!

Πάμε Δανάη: Πρεμιέρα έχοντας δίπλα την οικογένειά της η Δανάη Μπάρκα

Πάμε Δανάη: Η ανανεωμένη Μπάρκα, το νέο μέλος & η αντίδραση για την αλλαγή ώρας της εκπομπής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved