Υπέβαλε την παραίτησή της από το Mega & το ανακοίνωσε στα social media: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση»
Media

Υπέβαλε την παραίτησή της από το Mega & το ανακοίνωσε στα social media: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση»

Την παραίτησή της από το Mega υπέβαλε σήμερα, όπως ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Άννα Κανδύλη

Η δικαστική συντάκτρια του καναλιού η οποία ασχολούνταν με όλες τις μεγάλες υποθέσεις που βρίσκονταν στην επικαιρότητα και εκτός από τα δελτία ειδήσεων του καναλιού, εμφανιζόταν και σε εκπομπές -ακόμα και το Σαββατοκύριακο όπως στη Σίσσυ Χρηστίδου- ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της από το δυναμικό του καναλιού.

kandyli.jpg

Κάποιοι θέλουν την Άννα Κανδύλη να κατέληξε σε αυτή την απόφαση μετά την άφιξη στο Mega της Ιωάννας Μάνδρου η οποία για πολλά χρόνια υπηρετούσε το ίδιο ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ. Λίγο πριν ανακοινωθεί και επίσημα από το κανάλι ότι η Ιωάννα Μάνδρου ανήκει στο Mega, η Άννα Κανδύλη αποχαιρετούσε συνεργάτες και φίλους, αναφέροντας στην ανακοίνωσή της στο Facebook γι' αυτή την απόφαση:

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2492024-43050-mm.bmp.jpg

«Μετά από 4 πολύ όμορφα χρόνια στο Mega σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Μεγάλου καναλιού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πήγα στο σταθμό, όταν το Νέο Mega έκανε τα πρώτα του βήματα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο. Πάμε γι' αλλά λοιπόν... Άλλωστε κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή…»

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2492024-42335-mm.bmp.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved