Survivor-Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του ο Βλαδίμηρος: «Του είπε "σου μένουν 2 εβδομάδες ζωής''»
Media

Survivor-Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του ο Βλαδίμηρος: «Του είπε "σου μένουν 2 εβδομάδες ζωής''»

Survivor: Μία προσωπική εξομολόγηση που έκανε τούς πάντες να συγκινηθούν έκανε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης, ένας από τους «Άλλους» παίκτες όπως αποκαλούν τους νέους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Βλαδίμηρος, μιλώντας στην κάμερα για τα συναισθήματά του που βρίσκεται στο νησί της Εξορίας, δήλωσε τυχερός και εξήγησε ότι υπάρχουν την ίδια στιγμή άνθρωποι που είναι ανήμποροι και βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου.

Survivor: Η άφιξη των «Άλλων» και τα ουρλιαχτά από τραυματισμό που «παγώνει το αίμα» όλων!

vladimiros.jpg

Τότε μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του αδελφού του, Άγγελου που όπως είπε τού έδιναν οι γιατροί μόλις δύο εβδομάδες ζωής.

Εκείνος όμως τούς απάντησε ότι θα ζήσει και θα κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, ένα από αυτά να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τέχνη της φωτογραφίας.

Μιλώντας αργότερα με τους συμπαίκτες του στο Νησί της Εξορίας δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του καθώς μιλούσε για τη μεταμόσχευση στην οποία υπεβλήθη ο αδελφός του, χωρίς όμως να προβεί σε λεπτομέρειες.

Με τα λόγια του, ο Βλαδίμηρος κατάφερε να φέρει την ενότητα στην ομάδα, με όλα τα μέλη της να υπόσχονται ότι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θα παραμείνουν έτσι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved