Άγιος έρωτας-H Δανάη Παππά στο gossip-tv.gr: «Η Χλόη ανακαλύπτει κάποια πράγματα που θα τη σοκάρουν»
Gossip Specials

Άγιος έρωτας-H Δανάη Παππά στο gossip-tv.gr: «Η Χλόη ανακαλύπτει κάποια πράγματα που θα τη σοκάρουν»

Δανάη Παππά - Πρεμιέρα κάνει απόψέ 25/9 στις 21:00 η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του Alpha «Άγιος έρωτας» με ένα δυνατό πρωταγωνιστικό καστ και μια συναρπαστική ιστορία που θα αγαπήσουμε από το πρώτο κιόλας λεπτό.  Στην avant premiere της νέας σειράς εποχής που θα καθηλώσει, βρέθηκε το gossip-tv.gr και όπως διαπιστώσαμε από το πρώτο κιόλας λεπτό, βρισκόμαστε μπροστά σε μία ακόμα μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία.

Το ρόλο της Χλόης υποδύεται η Δανάη Παππά και μάλιστα μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο αποκλειστικά στο gossip-tv..gr.

9cf9aec1-8390-4222-9cda-7e269ed0f48c.jpg

Ο ρόλος αυτός αποτελεί μια πρόκληση για εμένα

«Η Χλόη είναι ένα κορίτσι που τώρα βρίσκει τα πατήματά της. Αρχίζει να ανακαλύπτει πώς φέρεται η κοινωνία, αν οι ισορροπίες στην οικογένεια είναι σωστές, τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από αυτό που δείχνουμε έξω στον κόσμο. Ανακαλύπτει καινούρια συναισθήματα. Είναι τα πρώτα της πατήματα στην ενηλικίωση. Πιο πριν δεν είχε εικόνα όμως τώρα θα φτάσει σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να κρίνει και να έχει άποψη.

93dd24cd-1726776573452-322549310-agioserotas-(2).jpg

Η Χλόη θα ανακαλύψει κάποια πράγματα που τη σοκάρουν όμως βρίσκει συμμάχους σε όλο αυτό. Θα βρει συμμάχους μέσα στη γενικότερη αναταραχή που υπάρχει και ένας από αυτούς τους συμμάχους θα είναι ο Πατέρας Νικόλαος. Της συμπαραστέκεται πολύ γιατί είναι ένας άνθρωπος που έρχεται από την πόλη και φέρνει νέες ιδέες. Ο ίδιος διαχειρίζεται πολύ διαφορετικά τα πράγματα και τη βοηθάει πολύ στο να κατανοήσει το τι της συμβαίνει και γιατί αντιδράει σε όλα αυτά που της συμβαίνουν. Σε βάθος χρόνου θα υπάρξει μεγάλη συμπάθεια ανάμεσα τους.

Ο Άγιος έρωτας είναι μια σειρά εποχής, που κινείται χρονικά στη δεκαετία του ’50. Μια εποχή για την οποία έχω ακούσει πολλά, αλλά δεν την έχω ζήσει και για εμένα ήταν ένα δέλεαρ. Ο ρόλος αυτός αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Επίσης, σημαντικός παράγοντας για τη συμμετοχή μου στη σειρά, ήταν όλοι οι συντελεστές με τους οποίους ήθελα πολύ να συνεργαστώ...»

1726776573482-294066936-agioserotas-(1).jpg

Άγιος Έρωτας: Η υπόθεση της σειράς

Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα.

Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: “Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει”.

Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας; Για ποια ‘δικαίωση’ μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν;

Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved