Νέο music video για τη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» από τη Ζόζεφιν
Media

Νέο music video για τη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» από τη Ζόζεφιν

Η  Ζόζεφιν δίνει τον μοναδικό ρυθμό της στη νέα σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, τραγουδώντας «Ένας χορός είν’ η αγάπη», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Αφροδίτης Μάνου.

Το «Ένας χορός είν’ η αγάπη» είναι μία ξεσηκωτική ρούμπα, με την οποία η hit performer Josephine, η οποία αυτή την περίοδο «σαρώνει» με το single «Μύθος» και με τις εμφανίσεις της δίπλα στον Νίκο Βέρτη, θα κλέψει τις εντυπώσεις στο νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο της σειράς του Alpha.

tzela - 1

Το all-star soundtrack «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει 14 τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους, τα οποία ερμηνεύουν, με τη σειρά των επεισοδίων, οι Πέγκυ Ζήνα, Μπάμπης Τσέρτος, Κατερίνα Λιόλιου, Josephine, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Μακρόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης και Γιώργος Λιβάνης, οι οποίοι εμφανίζονται και στη σειρά, ενώ τραγούδια του soundtrack ερμηνεύουν και οι πρωταγωνιστές της.

Τα music videos των τραγουδιών αποκαλύπτονται στο YouTube κάθε Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι. Ήδη, έχουν δημοσιευτεί τα videos για τα τραγούδια «Νύχτα μου μάγισσα» με την Πέγκυ Ζήνα, «Μ’ άναψες» με την Κατερίνα Λιόλιου, «Με καις» με τη συμμετοχή πρωταγωνιστών της σειράς και «Γιατί αρέσω τόσο» με την Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη, τα οποία έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», η σειρά των σειρών, έκανε σαρωτική πρεμιέρα χθες βράδυ στον Alpha σημειώνοντας ποσοστό 26,3% στο δυναμικό και 22,3% στο σύνολο του κοινού, με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές να συντονίζονται έστω για ένα λεπτό, χαρίζοντας άφθονο γέλιο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved