Η εξομολόγηση της Μοιραράκη: «Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου στην εκπομπή, με είχε καταρρακώσει»
Media

Η εξομολόγηση της Μοιραράκη: «Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου στην εκπομπή, με είχε καταρρακώσει»

 

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star για το Cash or Trash και ανέφερε την πιο συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Αρχικά είπε η επιχειρηματίας χαλιών: «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη για τον τέταρτο κύκλο της εκπομπής μας. Όπως έχω πει επανειλημμένως αλλά τώρα το λέω πιο συνειδητά, είναι το καλύτερο που έχω κάνει στην επαγγελματική μου ζωή. Κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ, μου πηγαίνει και με κρατάει για την προσωπική μου ζωή σε μία ωραία κατάσταση».

moiraraki.jpg

Και πρόσθεσε: «Φέτος μας περιμένουν δύο νέα πράγματα. Το ένα είναι ότι εμπλουτίζεται η ομάδα με τρεις νέους αγοραστές και τα αντικείμενά μας είναι πολύ υψηλής αξίας. Στην αρχή είχα την τιμή να παρουσιάσω και μία μεγάλη σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Δεν θα αποκαλύψω ακόμα το όνομά της».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω συγκινηθεί πολύ δυνατά, όταν χωρίς να το γνωρίζω ήρθαν κάποιοι συνάδελφοι του άνδρα μου από το Πολεμικό Ναυτικό. Το να τους βλέπεις ξαφνικά απέναντί σου και να σου μιλάνε για όλο αυτό… με είχε καταρρακώσει».

despoina-moiraraki.jpg

Και τόνισε: «Αυτή η εκπομπή είναι κάτι το μοναδικό. Δεν σχολιάζει την επικαιρότητα, είτε την πολιτική, είτε την showbiz. Σε βάζει σε ένα άλλο κλίμα και υπάρχει μία απρόβλεπτη κατάσταση. Όλα αυτά είναι η μεγάλη επιτυχία του Cash or Trash».

Διαβάστε επίσης:

Η σπαρακτική ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη – «Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη έμεινα ορφανή»

To Cash or Trash επιστρέφει! Η ημερομηνία της πρεμιέρας και τα νέα πρόσωπα

Λάμψη αστέρων και κόκκινα χαλιά στα φετινά βραβεία Maria Callas Monaco στη Βενετία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved