Media

VIP – Καλά Γεράματα: Μπήκαμε στο σπίτι που γίνονται τα γυρίσματα και εντυπωσιαστήκαμε!

Μια υπέροχη βραδιά στο χώρο που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ant1 «VIP – Καλά Γεράματα», απολαύσαμε το βράδυ της Τρίτης (24-09).

Μια μόλις ανάσα από το κέντρο του Αμαρουσίου, σε μια απίθανη βίλα με πισίνα, τεράστιους κήπους και όλες τις ανέσεις, μας υποδέχτηκαν τα στελέχη του καναλιού αλλά και όλοι οι συντελεστές της σειράς.

Χαρούμενοι όλοι για την κωμωδία που έρχεται να «ταράξει» τα νερά της μυθοπλασίας, η νέα αυτή σειρά με all star καστ είναι αυτό που θέλεις να βλέπεις για να ξέρεις πώς μπορείς να περάσεις κι εσύ τα γεράματά σου, αν όχι σε πολυτελές γηροκομείο, ωστόσο με όλα εκείνα τα συναισθήματα ευφορίας που είναι ικανά να κάνουν τη «δύση» μας λίγο πιο ελκυστική.

Γιατί τι κι αν τα χρόνια περνούν;

Οι ηθοποιοί της σειράς περνούν το πιο δυνατό μήνυμα: «Η αγάπη για τη ζωή μέχρι τέλους είναι αυτό που μπορεί να φέρει στον άνθρωπο αυτό που πραγματικά του αξίζει γιατί κατάφερε να γεράσει»

To «Buona Mattina» δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκομείο. Πρόκειται για έναν πολυτελή παράδεισο για τους απόμαχους της... καλής ζωής και έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλα τα «παλιά μοντέλα» που θέλουν να περνούν καλά στη ζωή τους. Οι φροντιστές είναι φίλοι με τους φιλοξενούμενους και η ζωή μαζί τους είναι απολαυστικά διαφορετική... Τα δωμάτια στο «Buona Mattina» είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι, πάντα πράσινο - ίσως ύστερα από μερικά κοκτέιλ και... ροζ! Στο παραδεισένιο αυτό μέρος, όλοι οι καλοί χωράνε! Στο VIΠ... γεράστε άφοβα!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved