Media

Πότε προγραμματίζει η ΕΡΤ τις πρεμιέρες των νέων σειρών;

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες σειρές έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ οι σταθμοί βρίσκονται υπ’ ατμόν σχεδιάζοντας τα επόμενα πλάνα τους.

Η δημόσια τηλεόραση, που μεταδίδει ήδη την «Ηλέκτρα», το «Αρχελάου 5» και την «Παραλία», έχει στα σκαριά την προβολή τεσσάρων ακόμη σίριαλ για το προσεχές διάστημα. Με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, μέσα στον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη με τίτλο «Το δίχτυ» με πρωταγωνιστές τον Θοδωρή Αθερίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Στη συνέχεια, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, πρώτα μέσω του ERTFLIX, το βιογραφικό δράμα «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», που παρουσιάζει τα νεανικά χρόνια της μεγάλης ντίβας της όπερας. Η σειρά αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα μέσα στον προσεχή Δεκέμβριο.

Επίσης, μέσα στον Μάρτιο θα προβληθεί στην ΕΡΤ 1 η κωμωδία «Μαμά στα κρυφά», με τους Αντίνοο Αλμπάνη, Τζένη Θεωνά, Ευγενία Δημητροπούλου και Νικολέττα Καρρά. Τέλος, η σειρά «Το απαραίτητο φως», το σενάριο της οποίας υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη και τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης, αναμένεται να μεταδοθεί στο β' μισό της σεζόν, ενώ πρώτα θα είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX.

Πηγή: My TV

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved