Media

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για Στάθη & Αρετή - Ο γιος τους εξαφανίζεται!

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο Στάθης και η Αρετή βιώνουν στιγμές τρόμου και αγωνίας όταν ο γιος τους Στέφανος παύει να δίνει σημεία ζωής…

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Άννα - Η Αντιγόνη Βρεττάκου επιστρέφει αιφνιδιαστικά στη Μάνη και…

Στάθης και η Αρετή εδώ και καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ενώ οι χαρακτήρες και οι συνθήκες της ζωής τους δεν τους επιτρέπουν να έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Ωστόσο, στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς», θα δούμε το πρώην ανδρόγυνο να έχει την ίδια αγωνία και να καρδιοχτυπά, γεγονός που θα τους κάνει για πρώτη φορά ύστερα από καιρό να βάλουν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους.

Όλα αρχίζουν όταν ο γιος τους, ο Στέφανος, που ζει πλέον μόνιμα στην Ισπανία και επισκέφθηκε για τελευταία φορά τη Μάνη για να παρευρεθεί στην κηδεία της Μυρτάλης, παύει να δίνει σημεία ζωής. Όπως έχουμε δει, ο νεαρός και ο πατέρας του δεν έχουν καλή σχέση από τη στιγμή που ο νεαρός έμαθε ότι ο Στάθης έχει μία κόρη με την Ιουλία, την Αριάδνη. Ωστόσο, πολύ συχνά ο Στέφανος επικοινωνούσε τηλεφωνικώς τόσο με τη μητέρα του όσο και με την αδελφή του, τη Βασιλική. Κάποια στιγμή, λοιπόν, η Αρετή τηλεφωνεί στον γιο της, αλλά δεν απαντά στις κλήσεις της. Οι μέρες περνούν και η γυναίκα επιχειρεί ξανά και ξανά να μιλήσει μαζί του, χωρίς αποτέλεσμα. Αρχικά παραξενεύεται, αλλά δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Όταν όμως η κατάσταση παραμένει ίδια, αρχίζει να τρομοκρατείται και αναφέρει την εξαφάνιση του Στέφανου στη Βασιλική. Η κοπέλα, που έχει αδυναμία στον ξενιτεμένο αδελφό της, του τηλεφωνεί αμέσως για να μάθει τι συμβαίνει, ενώ συγχρόνως ενημερώνεται για όλα και ο Στάθης.

Και οι τρεις συνεχίζουν να προσπαθούν να εντοπίσουν τον νεαρό άντρα, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται σε καμία από τις κλήσεις τους. Τότε μαύρες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό τόσο της Αρετής όσο και του Στάθη, ενώ προσπαθούν να καθησυχάσουν την κόρη τους. Παρ’ όλα αυτά, και η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Στέφανο, ο οποίος αγνοείται για πολλές ημέρες. Όλη αυτή η μυστηριώδης εξαφάνιση τρομοκρατεί τον Στάθη και την Αρετή και τους κάνει να χάσουν τον ύπνο τους.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved