Media

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τέρης & Μαρουσώ αποφασίζουν να αυτοκτονήσουν!  

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Ο Τέρης και η Μαρουσώ βασανίζονται που δεν μπορούν να είναι μαζί και πάνω στην απελπισία τους παίρνουν την απόφαση να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Παράλληλα, η Ζανέτ συνειδητοποιεί ότι ο Σώτος Παύλος πρόδωσε τα μυστικά του άντρα της και του ζητάει να χωρίσουν.

Στην Άνω Παπαριά, ο Τέρης και η Μαρουσώ αγαπιούνται παράφορα και απελπισμένα. Ωστόσο, η βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές τους δεν τους επιτρέπει να είναι μαζί. Μάλιστα, εκείνος αναγκάστηκε ήδη να αρραβωνιαστεί τη Δώρα Σεβαστού και η Μαρουσώ ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με τον Σήψη, ύστερα από πιέσεις της μητέρας της. Ο πόνος τους είναι τόσο μεγάλος και αβάστακτος, που οι δυο τους αποφασίζουν να βάλουν τέλος στον βασανισμένο έρωτά τους, αυτοκτονώντας. Όμως, ο κρυφός έρωτας των δύο νέων δεν είναι το μοναδικό μυστικό της Παπαριάς. Η θεία τους, η Γίτσα Βροντάκη-Φορτουνάκη, έχει παράνομο δεσμό ταυτόχρονα με δύο ανίψια της, τον Μανωλιό Φορτουνάκη και τον Μιχαλιό Βροντάκη.

Η Ζανέτ χωρίζει τον Σώτο

Η Ζανέτ Σεβαστού συνειδητοποιεί ότι ο Σώτος Πούλος πρόδωσε τα μυστικά του συζύγου της, Βαρώνου, που του είχε εμπιστευτεί και βυθίζεται στην απελπισία. Μάλιστα, με βαριά καρδιά παίρνει τη σημαντική απόφαση να χωρίσει από τον καρδιοκατακτητή εραστή της. Την ίδια στιγμή, η ηγούμενη αδελφή Κατσάμπα είναι στα όριά της, διότι ο Σώτος έχει ανακαλύψει πού έχουν θάψει εκείνη μαζί με την Αλέξις Βροντάκη τα κόκαλα της πεθεράς της Αλέξις. Αυτό το γεγονός έχει ως συνέπεια ο Πούλος να εκβιάζει την ηγουμένη για να αγοράσει το μετόχι του μοναστηριού κοψοχρονιά.

Πηγή: My TV

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved