Ηλέκτρα spoiler: Νικόλας και Αγνή παντρεύονται και επιστρέφουν στην Αρσινόη
Media

Ηλέκτρα spoiler: Νικόλας και Αγνή παντρεύονται και επιστρέφουν στην Αρσινόη

Ηλέκτρα spoiler: Ο Νικόλας γίνεται έρμαιο της Αγνής και του Μπόγρη και στα επόμενα επεισόδια πείθεται όχι μόνο να παντρευτεί τη νοσηλεύτρια αλλά και να επιστρέφει μαζί της στην Αρσινόη.

Ωστόσο, η Φιλιώ ετοιμάζεται να τον καταγγείλει για να τον κλείσει ξανά στη φυλακή.

Η Ηλέκτρα αποφασίζει να δώσει την ευχή της για το γάμο αλλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της


Η μυστηριώδης Αγνή μπήκε στη ζωή του Νικόλα σαν η γυναίκα που τον φρόντιζε στην κλινική όπου νοσηλευόταν. Εκείνος, χωρίς να μπορέσει να καταλάβει τον διπλό ρόλο της, έχει αρχίσει να της δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη. Στα επόμενα επεισόδια, η Αγνή πείθει τον Νικόλα πως είναι ερωτευμένη μαζί του και μάλιστα τον ωθεί να την παντρευτεί, έπειτα από μεγάλη πίεση που δέχεται κι εκείνη από τον Μπόγρη. 0 Νικόλας αισθάνεται μόνος και απομονωμένος απ’ όλους .Έχοντας μόνο την Αγνή καθημερινό του στήριγμα, αποφασίζει να ενδώσει και το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί κρυφά απ' όλους.

ilektra-pavlos.jpg

Παράλληλα, ο Κυριάκος, στο γλέντι του γάμου του Παύλου και της Νεφέλης, αποκαλύπτει στον Σωτήρη ότι ο πατέρας του θα πάει στην Ελβετία, για να βγάλει τον αδελφό του από τον λογαριασμό. Ωστόσο, ο Βρεττός είναι άφαντος. 0 Κυριάκος τον ψάχνει, αλλά κανείς δεν ξέρει πού είναι κι αν έχει φτάσει τελικά στην Ελβετία. Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης θέλει να πείσει την Τιτίκα ν’ αναλάβει αυτός την κηδεμονία του Νικόλα. «Δεν θα του κάνω κακό, μη φοβάσαι», της λέει, αλλά εκείνη διστάζει. Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί πως ο Νικόλας και η Αγνή, η οποία ακολουθεί πιστά το σχέδιο του Μπόγρη, έχουν ήδη παντρευτεί. Η Αγνή, μάλιστα, πασχίζει να δείχνει ήρεμη και να πείσει τον Νικόλα ότι μόνο οι δυο τους, μαζί, θα λυτρωθούν απ’ όλα τα κακά. Την επομένη, ο Σωτήρης μαθαίνει για τον γάμο της νοσηλεύτριας με τον αδελφό του.

ilektra.jpg

Όταν συνειδητοποιεί τη συνεργασία της με τον Μπόγρη, της υπόσχεται ότι θα τους τσακίσει. Πόσο επικίνδυνη είναι, όμως, αυτή η σύγκρουση, όταν π Αγνή γνωρίζει όλη την αλήθεια για τη Δανάη; Παράλληλα, π Αγνή ανακοινώνει στον Νικόλα πως πρέπει να γυρίσουν στην Αρσινόη και τον πείθει. «Τώρα πια, του λέει, δεν μας σταματάει τίποτα!». Εκείνος δέχεται, αλλά δεν ξέρει ποιο είναι το σχέδιό της. Κάποια στιγμή, η ανυποψίαστη Τιτίκα μπαίνει εξουθενωμένη στο άδειο, όπως νομίζει, αρχοντικό. 0 Νικόλας, όμως, είναι ήδη εκεί. Μαζί με τη σύζυγό του, κι ένας νέος εφιάλτης έχει ήδη ξεκινήσει. Την επομένη, ο Νικόλας μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Φιλιώς κι εκείνη πανικόβλητη πηγαίνει στη χωροφυλακή έτοιμη να καταθέσει καταγγελία εναντίον του για να τον ξαναβάλει φυλακή. Μάλιστα, η αντίδραση της Τιτίκας, που βρίσκεται εκεί, θα τους αφήσει όλους έκπληκτους. 0 Μπόγρης καταλαβαίνει πως ο Ορέστης σκοπεύει να στρέψει όλες τις υποψίες πάνω του για την εξαφάνιση του Βρεττού, αλλά ο δικηγόρος δεν είναι από τους ανθρώπους που πέφτουν χωρίς μάχη

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα ξεσπά εναντίον του Παύλου: «Σε σιχαίνομαι»

Ηλέκτρα: Ο Παύλος ρίχνει στην Ηλέκτρα τη χαριστική βολή: «Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη»

Ηλέκτρα: Περασμένες μνήμες θολώνουν το μυαλό του Φανούρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved