Media

Γη της Ελιάς – Νέα επεισόδια: Φουντώνει ο έρωτας Κουράκου – Αριάδνης

Γη της Ελιάς: Όσο ο χρόνος κυλά, ο έρωτας του αστυνόμου και της Αριάδνης γίνεται ολοένα και πιο δυνατός, ενώ ο Στάθης αποφασίζει να μάθει ό,τι μπορεί για τη νέα σχέση της κόρης του.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος απολύει τη Σοφία, όταν μαθαίνει τα ψέματα που διαδίδει για τους δυο τους, ενώ η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Ισίδωρο ότι θα διεκδικήσει την επιμέλεια της Αγγελικής.

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για Στάθη & Αρετή - Ο γιος τους εξαφανίζεται!

Η Άννα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και η νέα αυτή συνθήκη φέρνει χαμόγελα χαράς τόσο στον Πότη όσο και στον Αποστόλη, που θα γίνει θείος. Μερικές ημέρες αργότερα, το ανδρόγυνο επισκέπτεται τον γυναικολόγο για να μάθει πώς πάει η εγκυμοσύνη, αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει με τον γιατρό, γεγονός που γεμίζει το ζευγάρι άγχος και ανασφάλεια. Από την άλλη, η ερωτική σχέση που έχει δημιουργήσει η Αριάδνη με τον Κουράκο την έχει ενθουσιάσει και αφήνει οριστικό πίσω της τον Χρήστο. Μάλιστα, όσο ο χρόνος κυλά, η Αριάδνη και ο Γιώργης έρχονται όλο και πιο κοντά, συναντιούνται κρυφά συνεχώς και ο έρωτάς τους φουντώνει.

Παράλληλα, η κοπέλα, θέλοντας να πιέσει τον πατέρα της να σταματήσει να ασχολείται με την προσωπική της ζωή, αποφασίζει να του κάνει μία απρόσμενη ανακοίνωση, η οποία του προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο, ο Στάθης προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τη νέα σχέση της Αριάδνης. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης συλλαμβάνεται για φόνο καθώς επιτέθηκε και σκότωσε έναν άντρα, στην προσπάθειά του να προστατέψει μια κοπέλα από αυτόν, ο οποίος της επιτέθηκε. Λίγο μετά, ο Λυκούργος με τον Κουράκο αρχίζουν να ψάχνουν την κοπέλα, διότι αυτή είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον αθωώσει. Μερικές ώρες αργότερα, ο Μιλτιάδης καλείται να απολογηθεί, ενώ η Χάιδω και η Βασιλική αγωνιούν. Η Αστυνομία δεν εντοπίζει την αυτόπτη μάρτυρα και έτσι τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τον νεαρό, που περνάει τραγικές στιγμές. Μάλιστα, μία αναποδιά της τελευταίας στιγμής παρατείνει την αγωνία του Μιλτιάδη.

Ο Κωνσταντίνος απολύει τη Σοφία

Η Σοφία πηγαίνει στο ινστιτούτο της Ισμήνης και πετάει σπόντες για την υποτιθέμενη στενή σχέση που έχει με τον Κωνσταντίνο. Έτσι; η γυναίκα αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της μακριά του, θεωρώντας ότι το ίδιο έχει κάνει και ο σύζυγός της. Όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Λυκούργος, θέλοντας να βοηθήσει το ζευγάρι, πηγαίνει στον γαμπρό του και του λέει όσα ισχυρίζεται η Σοφία πίσω από την πλάτη του. Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος και αμέσως βρίσκει τη γραμματέα του και την απολύει με άσχημο τρόπο. Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος ενημερώνει την Ισμήνη πως ο Κωνσταντίνος απέλυσε τη Σοφία. Από την άλλη, η απαγωγή της Ειρήνης έχει αίσιο τέλος. Ύστερα από λίγες ώρες, όμως, ένας μεγάλος καβγάς ξεσπάει ανάμεσα στον Παρασκευά και τον Δημοσθένη. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια και πιάνονται στα χέρια. 0 νεαρός ρίχνει μπουνιά στον μελλοντικό πεθερό του και μάλιστα δεν φαίνεται να μετανιώνει για την πράξη του, καθώς ισχυρίζεται ότι ο Δημοσθένης τον χτύπησε πρώτος. Ύστερα από αυτό το βίαιο περιστατικό, η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο Παρασκευής ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη προτείνει στο ζευγάρι να πάνε μαζί με την ίδια και τον Χρήστο στο ταξίδι τους στο Μονακό, την Κυανή Ακτή και το Σεν Τροπέ

Η Αντιγόνη αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ισίδωρο

Η Νόρα πλησιάζει τη Φιλιώ και προσπαθεί να τη χειραγωγήσει για να πετύχει τους σκοτεινούς σκοπούς της, ενώ ο Μιχάλης εξομολογείται στον Αποστόλη πως ο έρωτάς του για τη Νόρα έχει τελειώσει, αλλά θα προχωρήσει στον γάμο γιατί ντρέπεται τους γονείς της. Παράλληλα, η ξαφνική επιστροφή της Αντιγόνης στη Μάνη προκαλεί έκπληξη στους Βρεττάκους. Στη συνέχεια, η γιατρός ανακοινώνει στον πατέρα της ότι γύρισε για να πάρει πίσω την κόρη της, την Αγγελική. 0 Ισίδωρος ταράσσεται, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει ότι η Αντιγόνη παραιτήθηκε από το νοσοκομείο στο Λονδίνο Και θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να έχει την Αγγελική μαζί της. Παρ’ όλα αυτά, ο Μόνος και η Μαρίνα δεν γνωρίζουν τίποτα για τα σχέδια της αδελφής του. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη, σε αυτόν τον πόλεμο που ετοιμάζεται να ξεκινήσει, παίρνει την Ιουλία με το μέρος της, ενώ ο Ισίδωρος θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός πως οι γονείς της μικρής έχουν πλήρη άγνοια. Εκείνος και η Ιουλία βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς αναγκάζονται να κρύψουν από τον Μόνο και τη Μαρίνα τις αληθινές προθέσεις της Αντιγόνης, ενώ εκείνη εκμεταλλεύεται την απουσία της Μαρίνας και πλησιάζει ξανά τη μικρή Αγγελική

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Άννα - Η Αντιγόνη Βρεττάκου επιστρέφει αιφνιδιαστικά στη Μάνη και…

Η Γη της Ελιάς: Η Νόρα βάζει στο μάτι τη Φιλιώ και σχεδιάζει την απαγωγή της

Η Γη της Ελιάς: Η έκρηξη του αυτοκινήτου του Δημοσθένη & οι στιγμές αγωνίας για την Ειρήνη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved