VIP – Καλά Γεράματα: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς
Media

VIP – Καλά Γεράματα: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς

VIP – Καλά Γεράματα: To Buona Mattina δεν θυµίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκοµείο. Οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούµενους, τα δωµάτια είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι πάντα πράσινο – ίσως µετά από µερικά cocktail και… ροζ!

Είναι ένας πολυτελής παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής και έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλα τα «παλιά μοντέλα» που θέλουν να περνάνε καλά.

Στο παραδεισένιο αυτό μέρος, όλοι οι καλοί χωράνε… Ελάτε στο VΙΠ και… γεράστε άφοβα!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

Αντώνης Περεντής / Φροντιστής (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος)

Antwnhs-Perenths-(Ale3andros-Xrysan8opoylos).jpg

Ένας συμπλεγματικός underachiever. Μεγάλο τραύμα της ζωής του ότι δεν έμαθε ποτέ ποιος είναι ο πατέρας του και ότι τον εγκατέλειψε η μητέρα του. Η εγκατάλειψή του από τους γονείς του, έχει σαν αποτέλεσμα μια ενήλικη ζωή µε χαμηλή αυτοεκτίμηση και δυσκολία στην δημιουργία σχέσεων. Αναγκάστηκε να φροντίσει τους παππούδες του, που τον μεγάλωσαν σαν παιδί τους και στο πρόσωπο του κολλητού του Φώτη, βρήκε τον αδελφό που δεν είχε ποτέ. Είναι σαρκαστικός και λειτουργεί άψογα υπό πίεση.

VIP – Καλά Γεράματα: Μπήκαμε στο σπίτι που γίνονται τα γυρίσματα και εντυπωσιαστήκαμε!

Τζωρτζίνα Βλάχου / Νοσηλεύτρια (Μαρία Πετεβή)

Tzwrtzina-Blaxoy-(Maria-Petebh).jpg

Νοσηλεύτρια, γενικών καθηκόντων, σκλάβα της διευθύντριας. Αιώνια φοιτήτρια της ιατρικής που έχει καθυστερήσει τις σπουδές απίστευτα, επειδή απλά πρέπει να δουλέψει πολύ. Εργατική και ανοιχτόκαρδη, μπορεί να ζήσει χωρίς ύπνο και φαγητό. Ο μικρός γιος της είναι έξυπνος, αλλά κακός μαθητής στο σχολείο. Γίνεται η αδυναμία του Αντώνη, αφού του θυμίζει τον εαυτό του, που δεν γνώρισε πατέρα. Αυτό θα γίνει ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους, αφού εκείνη είναι «κλειδωμένη» ερωτικά στην αρχή και ο Αντώνης την εκνευρίζει γιατί τον θεωρεί άχρηστο και επικίνδυνο φροντιστή. Παρ’ ότι εκείνος έχει εμπειρία από τους παππούδες του, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και η Τζωρτζίνα τον σώζει στο πάρα τσακ.

Ματίνα Ανδρεοπούλου / Ιδιοκτήτρια μονάδας (Άννα Κουτσαφτίκη)

Matina-Andreopoyloy-(Anna-Koytsaftikh).jpg

Ο ορισμός του soul-less στελέχους, με απόλυτη απουσία συναισθήματος. Είναι ένα ρομπότ µε ταγιέρ, που δουλεύει µόνο µε ψυχρή λογική και αδυνατεί να καταλάβει οτιδήποτε έχει σχέση µε ανθρωπισμό. Έχει απορρίψει τα γηρατειά, καθώς για την ίδια δεν είναι επιλογή. Θα μπορούσε να έχει ανοίξει αλυσίδα με σουσάδικα ή ρούχα, αλλά αυτό το πολυτελές γηροκομείο της φάνηκε πιο επικερδές.

Θεόφιλος Σαράφης / Τρόφιμος (Τάσος Χαλκιάς)

8eofilos-Sarafhs-(Tasos-Xalkias).jpg

Πρώην σκηνοθέτης, τρομερά διαβασμένος, νάρκισσος και πεσιμιστής. Η μετενσάρκωση του Σοπενάουερ. Λιγομίλητος στην αρχή και µε µία κρυμμένη πίκρα στο βλέμμα. Δείχνει να εξαντλεί όλη του τη δημιουργικότητα για να βρει νέους τρόπους να προσβάλει και να «χώσει» τον Αντώνη. Έναν Αντώνη, που μέμφεται γιατί δεν είναι όσο στοχοπροσηλωµένος και επιτυχημένος όσο ήταν εκείνος. Τον εκνευρίζει η παραίτηση και η έλλειψη σκοπού του Αντώνη κι εκείνος με τη σειρά του, εκνευρίζει τους περισσότερους τρόφιμους και φροντιστές.

Λουκία Παρθενίου / Τρόφιμος (Λυδία Φωτοπούλου)

Loykia-Par8enioy-(Lydia-Fwtopoyloy).jpg

Γιαγιά εφοπλιστικής οικογένειας, που δεν αντέχει κανένα απ’ τα εγγόνια της. Αυτοδημιούργητη. Φημολογείται ότι έχει ξεπαστρέψει κόσμο και κοσμάκη για να φτάσει εκεί που έφτασε. Νομίζει ακόμα ότι ελέγχει τον κόσμο και στήνει κάθε τόσο πλεκτάνες νομίζοντας ότι έχει μπράβους και υπηρέτες. Μόνο που αντί να διατάζει σαμποτάζ σε άλλο καράβι, διατάζει το τρύπημα καθετήρα. Παίζει μπαρμπούτι μανιωδώς, ξέρει να χειρίζεται καραμπίνα και διοικεί από μακριά τις μεγάλες καλλιέργειες καπνών που της ανήκουν. Ενοχλεί πολύ τους άλλους τρόφιμους αλλά και τη διοίκηση, η οποία, όμως, με τις παχυλές δωρεές που κάνει, δεν τολμά να την ενοχλήσει. Κυρίως ενοχλείται η «φιλάσθενη» και εύθραυστη Φιλαρέτη, με την οποία υπήρξαν από παλιά φίλες και συγκατοικούν.

Σωτήρης Λυκοκάπης / Τρόφιμος (Δημήτρης Μαυρόπουλος)

Swthrhs-Lykokaphs-(Dhmhtrhs-Mayropoylos).jpg

Πρώην αστυνομικός, που ισχυρίζεται ότι έπιασε τον Μπιν Λάντεν στη Σωκράτους και μετά η κυβέρνηση τον παρέδωσε στους Αμερικάνους. Συνομωσιολόγος, που δεν πιστεύει κανείς και τεράστιος παραμυθάς. Είναι εθισμένος στις αγορές διάφορων «έξυπνων» προϊόντων από την τηλεόραση, ενώ παράλληλα είναι καχύποπτος με όλα. Έχει όρεξη για ζωή και έρωτα και, ενώ δεν πιστεύει κανείς τις συνομωσιολογίες του, όλοι ζητάνε την άποψη του. Είναι χοντροκομμένος και ο πιο λαϊκός μέσα στο γηροκομείο. Χαίρεται που είναι σε αυτή τη Μονάδα Φροντίδας, γιατί βρήκε τους φίλους που δεν είχε ποτέ. Θερμοκέφαλος με περίσσεια τεστοστερόνης ακόμα και τώρα.

Ζανέτ Κυπουργού / Τρόφιμος (Χριστίνα Τσάφου)

Zanet-Kypoyrgoy-(Xristina-Tsafoy).jpg

Πρώην αεροσυνοδός και γόνος καλής οικογενείας Ελλήνων βαμβακοπαραγωγών από το Κέιπ Τάουν, την οποία σόκαρε όταν έπιασε δουλειά για τον Ωνάση. Μεγάλωσε με νταντάδες, βοηθούς και δασκάλες γαλλικών. Είχε πάντα ανοιχτούς ορίζοντες και ήθελε να ταξιδέψει. Σε μία από τις πτήσεις ως νέα αεροσυνοδός γνώρισε έναν πλούσιο Γάλλο σχεδιαστή μόδας, τον οποίο ερωτεύτηκε και έζησαν μαζί για πολλά χρόνια στο Παρίσι. Υπήρξε καλλονή, που πήρε βάρος μεγαλώνοντας όμως, δεν έχει καμία συναίσθηση των έξτρα κιλών της. Λίγο επειδή είναι σε αρχή άνοιας και λίγο από αυτοπεποίθηση νιώθει το ίδιο όμορφη και γοητευτική, όπως και στα νιάτα της.

Ζακ / Ζαχαρίας Κοέν / Τρόφιμος (Κώστας Καζάκας)

Zaxarias-Koen-(Kwstas-Kazakas).jpg

Μέγας bon viveur, που έζησε απ’ την αρχή της, την ακμή της Μυκόνου και όλο το ξεσάλωμά του παγκόσμιου jet set. Μία νύχτα απ’ τη ζωή του, ολόκληρη η δική µας. Έχει παρτάρει µε όλους τους ξένους και εγχώριους σταρ, αλλά και με όλους τους αθλητές, που έχουν περάσει από το Νησί των Ανέμων και το μαγαζί του στη Μύκονο. Πανσέξουαλ µε τρομερές ορέξεις σε οτιδήποτε διονυσιακό. Θέλει να απολαμβάνει κάθε λεπτό της ζωής, είναι ψύχραιμος και αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ. Έχει 6 παιδιά, με τρεις διαφορετικές γυναίκες, και ζει απ’ τα 50 του με σκληροπυρηνική άρνηση να μεγαλώσει. Κάνει πλαστικές, σολάριουμ, μπότοξ και φροντίζει τον εαυτό του σε κάθε ευκαιρία.

Φιλαρέτη Καραντάνη / Τρόφιμος (Ελένη Κρίτα)

Filareth-Karantanh-(Elenh-Krita).jpg

Παλιά prima μπαλαρίνα της Eθνικής Λυρικής Σκηνής, που κάποτε μεσουρανούσε. Ενοχλεί πολύ τη Λουκία με την ωραιοπάθεια και την εύθραυστη φύση της, μιας και είναι το εντελώς αντίθετο. Απενοχοποιημένη με το σώμα της, φοράει ρούχα που το αναδεικνύουν χωρίς να επιδιώκει την προσοχή. Είχε πολλούς εραστές, αλλά ελάχιστες σχέσεις και δεν έκανε ποτέ οικογένεια γιατί δεν ήθελε να αφήσει πίσω την καριέρα της. Μένουν στο ίδιο δωμάτιο με τη Λουκία, μιας και ήταν φίλες από παλιά, αλλά τρώγονται διαρκώς.

Φώτης Παναγιωτίδης / Συντηρητής (Σταύρος Τσουμάνης)

Fwths-Panagiwtidhs-(Stayros-Tsoymanhs).jpg

Η ντροπή του πατέρα καρδιοχειρουργού και της μάνας ΩΡΛ από το Χαλάνδρι και κολλητός του Αντώνη. Μεγαλωμένος από γονείς που τον είχαν στα ώπα ώπα και που γέμισαν απαιτήσεις αυτόν και τον αδερφό του. Super power: Όλα περνάνε ξυστά από δίπλα του. Δεν καταλαβαίνει τίποτα, εκτός από τους τρόφιμους που τον βασανίζουν. Κάθε μέρα ξυπνάει και με διαφορετική κομπίνα στο κεφάλι του και θέλει να γίνει πλούσιος με τον εύκολο τρόπο. Σκληρός, αλλά με καρδιά μικρού παιδιού. Πιάνουν τα χέρια του και τρελαίνεται για ώριμες γυναίκες.

Μιχάλης Κοντορούσης / Γιατρός (Πάρις Θωμόπουλος)

Mixalhs-Kontoroyshs-(Paris-8wmopoylos).jpg

Γιατρός, μικροβιολόγος, ερευνητής. Παιδί – θαύμα, που δεν σταμάτησε ποτέ να σπουδάζει και να κατακτά τομείς. Τρυφερή και αγαπησιάρικη περσόνα, που κάτω απ’ το ευγενικό του προσωπείο, κρύβει έναν αδίστακτο τυχοδιώκτη. Έχει αριστοκρατική εμφάνιση και εκπέμπει γοητεία… σε κάποιες. Έχει εμμονή με τους κάκτους και δεν βάζει κανέναν πάνω από την επιστήμη. Είναι υπερβολικά φιλόδοξος και πιστεύει ότι μια μέρα θα πάρει το Νόμπελ βιολογίας.

Μελέτης Σπαγάκος/ Υπεύθυνος Φαρμακείου (Αλέξανδρος Σιάτρας)

Meleths-Spagakos-(Ale3andros-Siatras).jpg

O καλύτερος φίλος του ανοιχτόμυαλου και party animal Ζαχαρία, που του θυμίζει τον εαυτό του στα νιάτα του. Καυστικός και επικριτικός στα πάντα. Δεν δουλεύει δευτερόλεπτο πάνω απ’ το προβλεπόμενο. Τελείωσε τη φαρμακευτική για να ικανοποιήσει το θέλω του πατέρα του, ο οποίος τον απορρίπτει από όταν συνειδητοποίησε ότι είναι gay. Είναι νυχτοπούλι, κάθε βράδυ παρτάρει ανελέητα και ξέρει όλα τα νέα στέκια. Το πρωί σέρνεται και σπάνια θυμάται τι έγινε την προηγούμενη μέρα. Του αρέσει να είναι πνεύμα αντιλογίας - αλλά δεν είναι όσο αντισυμβατικός θα ήθελε.

VIΠ – Καλά Γεράματα: Οι ήρωες της σειράς αντιδρούν για τον τίτλο και απαντούν on camera

Θωμάς Τσοκάι/ Φροντιστής (Αλέξανδρος Τωμαδάκης)

8wmas-Tsokai-(Ale3andros-Twmadakhs).jpg

Muscle της διοίκησης/ φροντιστής. Λιγομίλητος, σκληροτράχηλος με αδύναμο σημείο τη μάνα του Μιμόζα, που τον τραμπουκίζει διαρκώς απ’ το τηλέφωνο. Είναι τρίτης γενιάς Αλβανός, δουλεύει χρόνια ακούραστα, όπως και οι γονείς του, και έχει πολλά χρήματα. Η Ματίνα τον θεωρεί τον έμπιστό της, ενώ είναι το workplace crush του Μελέτη.

Οπουνίμι Αγκίκου/ Καθαρίστρια (Idra Kayne)

Opoynimi-Agkikoy-(Idra-Kayne).jpg

Με καταγωγή από την Ουγκάντα, ενώ εργάζεται ως καθαρίστρια, θα προαχθεί μόνη της σε κομμώτρια και νυχού της Μονάδας, αφού ξέρει καλά τα beauté από το αφρικανικό κομμωτήριο που διατηρούσε στην Κυψέλη. Βγάζει έτσι τα εξτραδάκια της, με αποτέλεσμα το πάτωμα να μένει μονίμως ασφουγγάριστο και τα μαλλιά των γιαγιάδων να καταλήγουν περιέργως αφάνα. Αντιπαθεί την Ματίνα, κι αυτή το ίδιο. Μιλάει αφιλτράριστα και λέει αυτό που σκέφτεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Όταν τσαντίζεται, βρίζει στη γλώσσα της.

Έλλη Σαββιδάκη / Ψυχολόγος (Μαρία Μοσχούρη)

Ellh-Sabbidakh-(Maria-Mosxoyrh).jpg

«Αξίζω να πεθάνω χαρούμενη». Η ψυχολόγος που τους στηρίζει όλους σε θέματα μοναξιάς, φόβου θανάτου και εμμονών και κάνει ψυχανάλυση με τεράστια αποτυχία, αφού κανένας σ’ αυτή την ηλικία δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει. Πλασάρει μια τοξική θετικότητα πανταχόθεν, που δεν πείθει ούτε την ίδια και κριντζάρει όλους γύρω της. Η επαφή της με τους ανθρώπους, που δεν έχουν πολλή ζωή μπροστά τους, πυροδοτεί τις δικές της αγκυλώσεις, τραύματα και ανασφάλειες. Ο Θεόφιλος την χειρίζεται συναισθηματικά, ενώ ο Φώτης, η Οπουνίμι και η Τζωρτζίνα πάνε σ’ εκείνη για δωρεάν συμβουλές.

Μαρία Μοσχούρη: Ο κόσμος στο δρόμο με πλησιάζει με την απορία αν είμαι όντως χαζή! (photos)

«VIΠ- ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ»: Πρεμιέρα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved