Τιμωρός: Ο Μάρκος λυγίζει! Αποκαλύπτει τη ταυτότητά του και καταστρέφει τον Λεωνίδα
Media

Τιμωρός: Ο Μάρκος λυγίζει! Αποκαλύπτει τη ταυτότητά του και καταστρέφει τον Λεωνίδα

Τιμωρός: Η βραδιά των γενεθλίων της Έλλης είναι γεμάτη εκπλήξεις. Λίγες μέρες μετά, ο Μάρκος λυγίζει και αποκαλύπτει στη θεία του την πραγματική του ταυτότητα, ενώ καταφέρνει να διαλύσει μία επιχειρηματική συμφωνία του Λεωνίδα

Τα γενέθλια της Έλλης πλησιάζουν και ο Αλέξης διοργανώνει προς τιμήν της μία όμορφη βραδιά στο εστιατόριο της Ναταλίας. Ωστόσο, για εκείνη αυτή η μέρα είναι μέρα μνήμης, καθώς την ίδια ημερομηνία, πριν από χρόνια, έμαθε πως ο Μάρκος πέθανε. Παρ’ όλα αυτά, ακολουθεί τον σύζυγό της και τους οικείους τους στο εστιατόριο. Σε ένα άλλο τραπέζι, όμως, λίγο πιο μακριά, βρίσκεται και ο Μάρκος, ο οποίος έπειτα από 18 χρόνια αντικρίζει ξανά τη γυναίκα που αγάπησε. Τα γενέθλια της Έλλης είναι γεμάτα εκπλήξεις, καθώς ο Λεωνίδας έχει αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου στη Ναταλία.

Ο Τιμωρός: Έτσι υποδέχτηκαν τη νέα σειρά του Alpha οι τηλεθεατές! Η ετυμηγορία ήρθε από το Twitter!

timoros-21.jpg

Εκείνη, αν και αιφνιδιάζεται, δέχεται προκαλώντας την έκρηξη του Πέτρου, με τον οποίο, όπως όλα δείχνουν, διατηρούν έναν παράνομο, μυστικό έρωτα. 0 Μάρκος τούς παρατηρεί, μαζεύει πληροφορίες και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που ο Ανδρέας ετοιμάζει εκρηκτικές εκπλήξεις για την οικογένεια Κομνηνού, τοποθετώντας μία βόμβα στο αυτοκίνητο του Αλέξη. Τίποτα δεν πάει βάσει σχεδίου, ωστόσο, και η ζωή της Έλλης θα βρεθεί σε κίνδυνο, αφού η γυναίκα πηγαίνει στο αμάξι. Όμως τη σώζει ο πιο αναπάντεχος άνθρωπος. Κι ενώ ο Λεωνίδας με τον γιο του προσπαθούν να καταλάβουν ποιος μπορεί να θέλει να τους βλάψει, π Έλλη δεν μπορεί να ξεφύγει από τις αναμνήσεις της. Την επομένη, ο Μάρκος επισκέπτεται τον τάφο του πατέρα του βαθιά συγκινημένος.

timoros.webp

Εκεί, βρίσκεται και η θεία του η Αγγελική, η οποία, όταν τον αντικρίζει, είναι σίγουρη πως τον γνωρίζει. 0 Μάρκος χάνει τον έλεγχο των συναισθημάτων του, αλλά γρήγορα προσπαθεί να συνέλθει και να πείσει την Αγγελική πως δεν είναι αυτός που νομίζει. «Μάρκο, ζεις;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως τον μπερδεύει με κάποιον άλλο. Ωστόσο, η γυναίκα επιμένει και μάλιστα του λέει κάτι που τον κάνει να λυγίσει και για μια στιγμή ξεχνάει το-σχέδιο εκδίκησής του. 0 Μάρκος πέφτει στην αγκαλιά της και της επιβεβαιώνει πως όντως είναι ζωντανός. Οι δυο τους ξεσπούν σε λυγμούς, αλλά ο Μάρκος τής ζητάει να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν και να συνεχίσει τη ζωή της σαν να μη συναντήθηκαν ποτέ. Λίγες μέρες μετά, ο Λεωνίδας κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με τη βοήθεια του Πέτρου προκειμένου να αγοράσει μία έκταση από έναν επιχειρηματία ονόματι Κυριακίδη, με σκοπό να χτίσει ένα πολυτελές θέρετρο. Όμως το μαθαίνει ο Μάρκος και βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να του καταστρέψει τα πλάνα.

timoros.jpg

Στέλνει τον Ανδρέα στον Κυριακίδη για να χαλάσει τη συμφωνία τους με μία αντιπρόταση. 0 Μάρκος παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας από την Ιταλία και καταφέρνει τελικά να αγοράσει την έκταση που ήθελε ο Λεωνίδας. 0 τελευταίος ενημερώνεται σχετικά και γίνεται έξαλλος. Επένδυε πολλά σε αυτή την αγορά και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για αυτόν που του χάλασε τη δουλειά. Εν τω μεταξύ, η Ελλη επισκέπτεται ακόμη μία φορά τον τάφο του Μάρκου λέγοντας ψέματα στον Αλέξη πως έχει ένα επαγγελματικό ραντεβού. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζει είναι πως ο σύζυγός της, μετά τη βόμβα που τοποθέτησαν στο αμάξι του, έχει βάλει να την παρακολουθούν για να είναι ασφαλής. Έτσι, ο Αλέξης ανακαλύπτει τα ψέματά της και γίνεται έξαλλος που συνεχίζει να επισκέπτεται τον τάφο του πρώην αγαπημένου της

Πηγή mytv

Ο Τιμωρός: Έκανε πρεμιέρα και επέστρεψε για να... εκδικηθεί, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε ο Σταύρου!

O Τιμωρός: Δείτε καρέ καρέ το πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς του Alpha

Αλέξανδρος Σταύρου: Η επιστροφή-έκπληξη στην TV που ξύπνησε αναμνήσεις από τη «Βέρα στο Δεξί»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved