Νέα μαρτυρία για τη Μαρινέλλα: «Διακρίναμε μια αμηχανία αλλά δεν δώσαμε σημασία»
Media

Νέα μαρτυρία για τη Μαρινέλλα: «Διακρίναμε μια αμηχανία αλλά δεν δώσαμε σημασία»

Live News: Η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη ήταν χθες στο Ηρώδειο και είδε ζωντανά όλο αυτό που συνέβη με τη Μαρινέλλα επί σκηνής.

Η ίδια, μίλησε ζωντανά σήμερα στο Mega και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν και όσα βίωσε και η ίδια.

«Όταν βγήκε κάτω από τη σκηνή του Ηρωδείου και ξεκίνησε να ερμηνεύει acapela, η ενέργεια ήταν απερίγραπτη. Όλοι κοιταζόμασταν μεταξύ μας για την έκταση της φωνής της αλλά και για το καλλιτεχνικό της μεγαλείο αυτής της γυναίκας.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το τραγούδι πάνω στην σκηνή και μετά είπε κάποια λόγια καλωσορίσματος. Εκεί ίσως διακρίναμε μία αμηχανία όμως δεν δώσαμε σημασία γιατί σε συνεπαίρνει η ενέργεια», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Καλλίνη.

«Μουδιασμένη» η Δανάη Μπάρκα: «Αυτή η στιγμή δεν είναι για να είναι όλων μας»

kalini.jpg

«Από την αρχή που βγήκε μέχρι τη στιγμή που κατέρρευσε δεν ακουγόταν ούτε η ανάσα μας. Όταν ήρθε το δεύτερο τραγούδι, υπάρχει μια ενδιάμεση παύση, όπου άλλαξε ρούχα που ίσως ήταν νωρίς.

Όταν έγινε το καλωσόρισμα, ενώ πάντα είναι λαλίστατη και κάνει χιούμορ, ήταν λίγο φειδωλή και λίγο αμήχανη. Λέει το δεύτερο τραγούδι, ούτε εκεί φάνηκε κάτι. Όταν άρχισε να ερμηνεύει το "Τα λόγια είναι περιττά", παρόλο που η φωνή της ήταν μαγική, εκεί αρχίσαμε και βλέπαμε μια αστάθεια».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: Το επισκεπτήριο της κόρης της στη ΜΕΘ δεν έγινε - Τι συνέβη;

Σαπουντζάκη για Μαρινέλλα: «Είμαστε φίλες. Την αγαπώ! Θα το ξεπεράσει»

Μαρινέλλα: Η υπόσχεση που έδωσε στον Λιάγκα - «Μη μου ξεφύγεις και δεν το κάνουμε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved