Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι χαρακτήρες των ηρώων! Όλες οι λεπτομέρειες πριν την πρεμιέρα
Media

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι χαρακτήρες των ηρώων! Όλες οι λεπτομέρειες πριν την πρεμιέρα

Η «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, θα ξετυλίγει το νήμα της από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:30.

Λίγο πριν δούμε τους ήρωες να δίνουν εικόνα και φωνή στην ιστορία, αγγίζουμε τη ζωή, τις προσδοκίες, τους ανεκπλήρωτους έρωτες, τα σχέδια διεκδίκησης και εξουσίας, καθώς και τις μεταφυσικές αναζητήσεις τους.

ΜΑΝΗ 1710

ΠΑΝΔΩΡΑ ΜΟΝΤΙΛΙΑΝΙ (ΜΑΡΙΑ ΚΙΤΣΟΥ)

PANDWRA-MONTILIANI-(MARIA-KITSOY).jpg

Ελληνίδα με καταγωγή από την Πάργα, παντρεμένη δέκα χρόνια με τον Ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι. Η μετάθεση του άντρα της στο Πόρτο Κάγιο τη δυσαρεστεί, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως είναι το μέρος που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Οι έξι πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν σε νέες σειρές

ΤΖΟΥΖΕΠΕ ΜΟΝΤΙΛΙΑΝΙ (ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ)

TZOYZEPE-MONTILIANI-(MELETHS-HLIAS).jpg

Ενετός Ρέκτορας, ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Πάργα. Εκεί, γνώρισε και παντρεύτηκε την Πανδώρα. Έχει τη φιλοδοξία να υπηρετήσει στο πλευρό του Δόγη και θεωρεί τη μετάθεσή του στη Μάνη ως υποβιβασμό. Είναι άνθρωπος του νόμου, τον οποίο υπηρετεί τυφλά, αλλά στην πραγματικότητα έχει τον δικό του ηθικό κώδικα, που χρησιμοποιεί χωρίς δισταγμό.

ΣΙΛΒΙΟ ΕΣΠΟΖΙΤΟ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)

SILBIO-ESPOZITO-(GIWRGOS-PAPAGEWRGIOY).jpg

Ενετός διοικητής. Ένας θετικός άνθρωπος που συμπεριφέρεται στους Μανιάτες με σεβασμό. Στρατιωτικός που μετατέθηκε πριν από ένα χρόνο στο Πόρτο Κάγιο. Είναι παντρεμένος εδώ και ένα χρόνο με την Ρενάτα. Το ερωτικό του παρελθόν θα γίνει το φυτίλι που θα τινάξει στον αέρα όχι μόνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή πολλών γενεών στο μέλλον.

ΡΕΝΑΤΑ ΕΣΠΟΖΙΤΟ (ΕΛΕΝΑ ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ)

RENATA-ESPOZITO-(ELENA-SALAMPASH).jpg

Η νεαρή γυναίκα του Σίλβιο. Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κεφαλονιά. Οι Μανιάτες την αγαπούν και τη σέβονται γιατί και η ίδια δείχνει σε κάθε ευκαιρία την έγνοια της γι’ αυτούς. Μια «πριγκίπισσα του λαού», αφοσιωμένη στον Σίλβιο. Η έλευση των Μοντιλιάνι απειλεί, όμως, να τα σαρώσει όλα.

ΛΕΩΝΗ (ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ)

LEWNH-(GIOYLIKA-SKAFIDA).jpg

Μια πλανόδια ηθοποιός, που τριγυρνά με τον θίασό της και τη μικρή της κόρη σε πόλεις και χωριά για να βγάζει το μεροκάματο. Έντονη προσωπικότητα, ελεύθερο πνεύμα, κρύβει επιμελώς με τον τρόπο ζωής της, τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα της.

ΑΝΤΟΝΙΟ ΡΟΥΣΣΟ (ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ)

ANTONIO-ROYSSO-(SPYROS-XATZHAGGELAKHS).jpg

Ιησουίτης μοναχός, που έρχεται στο Πόρτο Κάγιο ως απεσταλμένος του Τάγματός του. Έχει ενσυναίσθηση, έγνοια για τον πλησίον και δε θα διστάσει να εμπλακεί προσωπικά στις υποθέσεις της περιοχής για να βοηθήσει τους Μανιάτες. Κυρίως όμως θα παλέψει με τους δικούς του δαίμονες κι αυτή η μάχη θ’ αποδειχθεί η πιο σκληρή για τον ίδιο.

ΜΗΤΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ)

MHTROS-GERAKARHS-(SPYROS-TSEKOYRAS).jpg

Ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη. Ένας ικανότατος πειρατής, που μετά την Ενετική κυριαρχία, περιόρισε τις δραστηριότητές του στη στεριά, ανοίγοντας ένα καπηλειό με πόρνες. Θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο και μισεί θανάσιμα τον Νικήτα Λάσκαρη. Είναι παντρεμένος με την Βελούδω, αλλά γρήγορα θα μπλέξει στα δίχτυα μιας ιδιαίτερης γυναίκας.

ΝΙΚΗΤΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ)

NIKHTAS-LASKARHS-(GIANNHS-POIMENIDHS).jpg

Ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη. Ένας άνθρωπος συνετός, θετικός, που πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Μοιράζεται τον Πύργο του με τους Ενετούς. Ως απόγονος μιας απ’ τις παλαιότερες οικογένειες της Μάνης, έγινε δεξί χέρι και στρατιωτικός σύμβουλος του διοικητή Σίλβιο για να μπορεί να προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών. Εχθρεύεται τον Γερακάρη που θεωρεί πως λυμαίνεται τον τόπο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΣΚΑΡΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ)

BASILIKH-LASKARH-(ELEY8ERIA-KONTOGEWRGH).jpg

Η σύζυγος του Νικήτα Λάσκαρη. Μια γυναίκα περήφανη, καλοσυνάτη, αλλά πιο καχύποπτη με τους ανθρώπους απ’ ό, τι η Ρενάτα. Έχει καλές σχέσεις με τους Εσπόζιτο, γιατί τους αντιμετωπίζουν ως ίσους κι όχι ως κατακτητές. Αντιπαθεί τους Μοντιλιάνι, που έχουν έρθει ως άρχοντες του τόπου. Έχει ήδη δυο παιδιά, τον Τζανή και τη Θαλασσινή και είναι έγκυος στο τρίτο.

Η Ελευθερία Κοντογεώργη εισβάλλει στη Μάγισσα και αυτός είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός σύζυγός της

ΒΕΛΟΥΔΩ ΓΕΡΑΚΑΡΗ (ΣΟΦΙΑ ΚΙΚΙΛΙΝΤΖΙΑ)

BELOYDW-GERAKARH-(SOFIA-KIKILINTZIA).jpg

Η γυναίκα του Μήτρου. Είναι δυναμική και σκληρή. Έχει βάλει τα δύο πόδια του άντρα της σ’ ένα παπούτσι ή έτσι θέλει να πιστεύει.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΕΧΟΒΙΑΚ)

GIWRGHS-GERAKARHS-(ALE3ANDROS-PIEXOBIAK).jpg

Ο ανιψιός του Μήτρου Γερακάρη και δεξί του χέρι. Γιος του συγχωρεμένου αδερφού του Μήτρου, πήγε από νωρίς στο πλευρό του θείου του και έχει γίνει ο άνθρωπός του. Είναι τυφλά αφοσιωμένος σε αυτόν, αλλά δεν θα διστάσει να σταθεί κι απέναντι του, όταν το απαιτεί η ανάγκη.

ΣΤΑΥΡΙΑΝΝΑ ΛΕΦΑΝΤΖΗ (ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΚΑ)

STAYRIANNA-LEFANTZH-(ELENH-SAKKA).jpg

Μια δυναμική Μανιάτισσα που ζει με τον πατέρα και την αδερφή της στο χωριό. Έχουν πάγκο στην αγορά, όπου πουλάνε τα ψάρια που πιάνει ο πατέρας της. Μετά τον χαμό της μάνας της, σε νεαρή ηλικία, έχει αναλάβει η ίδια τα ηνία της οικογένειας.

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΛΕΦΑΝΤΖΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ)

GABRHLOS-LEFANTZHS-(DHMHTRHS-KARABIWTHS).jpg

Πατέρας της Σταυριάνας και ψαράς στο επάγγελμα. Παρά την ταπεινή του καταγωγή, είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος, που παλιότερα δίδασκε γράμματα στα παιδιά της περιοχής και κατάφερε να μορφώσει και τις κόρες του.

Σασμός: Δημήτρης Καραβιώτης: Αγνώριστος ο «Οδυσσέας» της σειράς, πριν από 19 χρόνια!

ΣΙΡΟΥΝ (ΕΡΜΙΝΑ ΓΕΡΑΡΔΗ)

SIROYN-(ERMINA-GERARDH).jpg

Οικονόμος των Εσπόζιτο με καταγωγή από την Αρμενία. Αγαπάει πολύ τη Ρενάτα και θα γίνει η πολύτιμη σύμμαχός της, όποτε το απαιτεί η ανάγκη.

ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΟΡΕΤΙ (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΝΕΡΑΤΤΙΝΙ)

STEFANO-MORETI-(PROMH8EAS-NERATTINI).jpg

Ενετός λοχαγός και πρωτοπαλίκαρο του Σίλβιο. Δυναμικός και αφοσιωμένος στο καθήκον. Ο Σίλβιο τον αντιμετωπίζει με σεβασμό και υπολογίζει τη γνώμη του και ο Στέφανο προσπαθεί να είναι πάντα αντάξιος της εμπιστοσύνης του.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΕΝΕΒΙΤΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ)

DIONYSHS-MPENEBITHS-(SPYROS-SOYRBINOS).jpg

Κερκυραίος υπηρέτης του Τζουζέπε και της Πανδώρας, που όμως είναι αφοσιωμένος στην κυρά του. Έχει γίνει ο έμπιστος και το δεξί της χέρι.

ΑΔΩΝΙΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΥΡΤΑΣ)

ADWNIS-KOYTSOLIAS-(XRHSTOS-SKOYRTAS).jpg

Εκτελεί χρέη κομπέρ στον θίασο της Λεώνης και είναι ο έμπιστός της. Αγαπά την κόρη της σαν να ήταν δική του και γνωρίζει πως αυτό είναι ό,τι πιο κοντινό σε οικογένεια που μπορεί να αποκτήσει.

ΠΕΠΕ ΚΟΝΤΙ (ΒΛΑΣΣΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ)

PEPE-KONTI-(BLASSHS-XRYSIKOPOYLOS).jpg

Ιταλός μάγειρας στον πύργο. Είναι φωνακλάς και κακότροπος. Όταν μαγειρεύει επιβάλλει στρατιωτική πειθαρχία, όμως τον σέβονται όλοι για τις μαγειρικές του ικανότητες.

ΤΡΙΓΩΝΑ (ΑΝΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ)

TRIGWNA-(ANNA-SYMEWNIDOY).jpg

Μια νεαρή γυναίκα που δουλεύει στο καπηλειό του Μήτρου.

ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΖΟΡΝΤΑΝΟ (ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΣ)

MPROYNO-TZORNTANO-(MANOS-PAPADAS).jpg

Ενετός φρουρός, δεξί χέρι του Στέφανο.

ΔΟΜΝΑ (ΔΑΝΑΗ ΤΑΓΑΡΗ)

DOMNA-(DANAH-TAGARH).jpg

Υπηρέτρια στον πύργο Λασκαραίων.

Στα Σύνορα – Δανάη Τάγαρη: Τα γυρίσματα, η συνεργασία και ο ρόλος της Φανής

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΠΕΡΔΕΣΗΣ (ΤΑΣΟΣ ΔΕΔΕΣ)

PARASXOS-MPERDESHS-(TASOS-DEDES).jpg

Πρωτοπαλίκαρο του Μήτρου.

ΜΑΝΗ 1910

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ)

ANDREAS-LASKARHS-(KWNSTANTINOS-GEWRGALHS).jpg

Είναι ο δισέγγονος της Θεοφανώς, ο οποίος ζει στο Λονδίνο παντρεμένος με τη Γαλάτεια. Επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής, «απόγονος» της Θεοφανώς;

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας.

ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΛΑΣΚΑΡΗ (ΕΡΙΦΥΛΗ ΚΙΤΖΟΓΛΟΥ)

GALATEIA-LASKARH-(ERIFYLH-KITZOGLOY).jpg

Η σύζυγος του Ανδρέα Λάσκαρη. Μια έξυπνη και δυναμική κοπέλα που στηρίζει απόλυτα τον άντρα της και θα τον βοηθήσει ουσιαστικά στην αναζήτησή του, να λύσει τον πιο δύσκολο γρίφο της ζωής τους.

ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΠΟΦΟΡ (ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΔΑΛΑΚΗΣ)

FRANSOYA-MPOFOR-(ALE3HS-BIDALAKHS).jpg

Ο δισέγγονος του Μισέλ Μποφόρ, που νοικιάζει τον πύργο των Λασκαραίων εδώ και ένα χρόνο κι επιθυμεί να τον αγοράσει. Έχει πάρα πολλά κοινά με τον Μισέλ, έχει κληρονομήσει την αγάπη του για την Ιστορία και την έρευνα. Τα γραπτά που έχει αφήσει ο πρόγονός του τον έχουν συνεπάρει. Έχει έρθει στη Μάνη για να συνεχίσει το νήμα της έρευνας από εκεί που το άφησε ο προπάππους του.

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΛΑΣΚΑΡΗ (ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΕΑ)

KYRIAKOYLA-LASKARH-(MARIA-APOSTOLAKEA).jpg

Η δισέγγονη του Τζανή και της Μεταξίας. Η Κυριακούλα μεγάλωσε με την πεποίθηση πως ο προπάππος της αδικήθηκε κι ότι η περιουσία των Λασκαραίων της ανήκει. Μισεί τον ξάδερφό της Ανδρέα και θεωρεί τόσο εκείνον, όσο και τους προγόνους του, μιάσματα, καρπούς μιας μάγισσας, που βρωμίζουν το ιερό αίμα της σειριάς της.

Πρωταγωνιστούν οι: Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Έλενα Σαλαμπάση, Εριφύλη Κιτζόγλου, Γιάννης Ποιμενίδης, Ελένη Σακκά, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Αλέξης Βιδαλάκης, Ελευθερία Κοντογεώργη, Δημήτρης Καραβιώτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Μαρία Αποστολακέα, Σοφία Κικιλίντζια, Ερμίνα Γεράρδη, Τάσος Δέδες, Άννα Συμεωνίδου, Χρήστος Σκούρτας, Σπύρος Σουρβίνος, Νίκος Γεωργίου, Δανάη Τάγαρη, Μάνος Παπαδάς, Βλάσης Χρυσικόπουλος, Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Μαρία Καραγκιοζίδου, Γιάννης Τσαγκαράκης κ.α

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος – Δημήτρης Λεφάκης
Σκηνογράφος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη

Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα

Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος

Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στις 22:30, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον ΑΝΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved