Νίκος Πουρσανίδης: «Έχω ατζέντη στο εξωτερικό. Είναι Ελληνίδα και είναι η γυναίκα μου»
Media

Νίκος Πουρσανίδης: «Έχω ατζέντη στο εξωτερικό. Είναι Ελληνίδα και είναι η γυναίκα μου»

Πρωίαν σε είδον: Ο Νίκος Πουρσανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη γυναίκα του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ηθοποιός οι δυο τους συνεργάζονται και μάλιστα εκείνη κανονίζει τις δουλειές του στο εξωτερικό.

«Έκανα οντισιόν εδώ, έχω δουλέψει σε αρκετές δουλειές στο εξωτερικό και σε αυτήν έκανα έναν πολύ ωραίο ρόλο. Στην αρχή, μάλιστα, είχε δημιουργηθεί ένα θέμα γιατί μου είχαν δώσει λάθος κείμενο και αγχώθηκαν. "Συγνώμη, θα πρέπει όμως να το μάθεις τώρα" μου είπε ο βοηθός και εγώ, επειδή προσπαθώ γενικώς να κρατάω μια ψυχραιμία, του απάντησα "μην ανησυχείς, θα είμαι καταπληκτικός". Η καρδούλα μου το ήξερε», είπε αρχικά ο Νίκος Πουρσανίδης.

Αλεξανδρής: Οι σκέψεις να αποσυρθεί, το όνειρο αν κερδίσει το τζόκερ και τα δύο επώνυμα αδέλφια του!

poursanidis.jpg

Και συνέχισε: «Έχω ατζέντη στο εξωτερικό. Είναι Ελληνίδα και είναι η γυναίκα μου. Ναι, πια, εδώ και αρκετά χρόνια είναι η γυναίκα μου. Παλαιότερα είχα άλλη ατζέντισσα όταν ήμουν στο Λονδίνο. Πολλές φορές, όταν μιλάει στο τηλέφωνο για μένα, προσπαθώ να φεύγω και να μην είμαι δίπλα της. Μπορεί να πει "ποιον θέλετε; Τον Νίκο Πουρσανίδη;", θα με κοιτάξει τότε και εγώ θα φύγω».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αλεξανδρής: O ρόλος στο Σασμό, η κούκλα σύζυγός του και ο πασίγνωστος αδερφός του

Νίκος Πουρσανίδης: «Δεν έχω κάνει ποτέ μια δουλειά μόνο για τα χρήματα»

Νίκος Πουρσανίδης: Ένα ειδύλλιο αλλάζει τη ζωή του ήρωά του στα Σύνορα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved