Media

Λαζόπουλος για Μαρινέλλα: «Όλοι καταλάβαμε ότι κάτι συνέβαινε – Ευχόμαστε να το ξεπεράσει»

O Λάκης Λαζόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε για την Μαρινέλλα και για την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία της.

«Ήταν σοκαριστικό γεγονός είναι μία λέξη που την έχουν πει όλοι, όμως αποδίδει ήταν σοκαριστικό για το παιδί της και την εγγονή της. Σε κάθε καλλιτέχνη μπορεί να συμβεί οτιδήποτε στην σκηνή, και ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει ορίσει, το έχει προσδιορίσει ότι θα φύγει ξαφνικά, θα είναι ξαφνικό, ότι θα σταματήσει ξαφνικά. Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας. Ήταν πολύ περίεργο, μπήκε μέσα στη σκηνή από κάτω από τον κόσμο με ένα πολύ όμορφο ωραίο λευκό φουστάνι. Τραγούδησε α καπέλα όπως το συνηθίζει προς το τέλος των παραστάσεων της. Πραγματικά το κοινό όπως την αποθέωσε ήταν σαν να έκανε φινάλε. Θέλαμε και ξέρω ότι όλοι θέλαμε να σηκωθούμε αλλά δεν το κάναμε επειδή ήταν αρχή της συναυλίας. Άναψε μία σκάλα είπε το «καμιά φορά λέω να αλλάξω ουρανό», άλλαξε ουρανό, ανέβηκε απάνω και άλλαξε φουστάνι, μπήκε και πάρα πολύ δυναμικά, πάρα πολύ χαρούμενη και κάποια στιγμή όλοι καταλάβαμε νομίζω οι περισσότεροι ότι κάτι συνέβαινε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και συνέχισε: «Πήγε πραγματικά το πόδι μου πήγε να τρέξει απάνω αλλά ξέρω ότι η γυναίκα αυτή ό,τι ζει, το ζει μόνη της με τις δυνάμεις της, με τη φωνή της τη μοναδική και το ταλέντο της, το μοναδικό αυτό που υπερβαίνει τον χρόνο. Πάντα η Μαρινέλλα στο παρόντα χρόνο, υπερβαίνει τον χρόνο. Αυτό μόνο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες μπορούν να το κάνουν. Ενώ ήταν σοκαριστικό ο τρόπος που έπεσε στη σκηνή, γιατί γίνεται επανάληψη και φαντάζομαι η τηλεόραση το δείχνει πιο σοκαριστικό το πράγμα, γιατί η κάμερα αποτυπώνει λεπτομέρειες που δεν τις αποτυπώνει κιόλας. Θέλω να πω εγώ ότι εμείς ζήσαμε την αγωνία της, δεν υπάρχουν οι μυρωδιές, δεν υπάρχει το αίσθημα και έπεσε θεατρικά, ήρεμα, δηλαδή δεν είναι σαν να έπεσε το ρούχο και να ακολούθησε, δεν ξέρω πώς το έκανε».

«Έμεινε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο – Καταλάβαμε ότι δυσκολεύεται»

«Εύχομαι και ευχόμαστε όλοι να το ξεπεράσει. Ήμασταν μέσα, δίπλα ήταν μέσα η κόρη της πάντα που ήταν δίπλα της από το πρώτο δευτερόλεπτο, η κουμπάρα της η Ιζαμπέλα, και ο γιατρός του ο Ηλίας ήταν μέσα εκεί αλλά έβγαινε και ρωτούσε τον Αντώνη Ρέμο αν έχει ημερομηνία για την άλλη εβδομάδα να το κάνουμε. Δηλαδή ένας άνθρωπος που στο μυαλό του είναι «αυτή η παράσταση που θα κάνει», αυτό που θα δώσει στον κόσμο, αυτό που είναι η ίδια, δηλαδή είναι ανίκητη ως προς το να παρουσιάσει το θέαμα. Ήταν μία σκηνή που πραγματικά, αν την προγραμμάτιζε κάποιος σαν ταινία. Δεν θα συνέβαινε με τέτοια ακρίβεια κάτω από την Ακρόπολη, με τους φίλους της όλους κάτω, μαζί με το κοινό της μαζεμένο να την αποθεώνει. Ποιος καλλιτέχνη δεν θέλει αν συμβεί κάτι τέτοιο, που δεν είναι το πιο ωραίο πράγμα του κόσμου, να συμβεί παρουσία των ανθρώπων που την ανέδειξαν την αγαπάνε και τη λατρεύουν. Νομίζω ότι έδειξε πόσο σπουδαία καλλιτέχνιδα είναι, όχι μόνο γιατί στέκεται σε αυτή την ηλικία», συμπλήρωσε.

Για το ότι όλοι καταλάβαιναν ότι δυσκολεύεται η Μαρινέλλα, ο Λάκης Λαζόπουλος υπογράμμισε:«Τραγούδησε όλες τις νότες όλου του τραγουδιού κοιτώντας μέσα στο μόνιτορ φαντάζομαι ότι είχε μεγάλη δυσκολία να διακρίνει τα γράμματα. Το καταλάβαμε από την επανάληψη. Όλοι το νιώσαμε ότι το τελευταίο 1,5 λεπτό έκανε υπερπροσπάθεια, αλλά δεν έφυγε την ώρα που ένιωσε. Έμεινε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και όταν δεν ένας καλλιτέχνης τόσα χρόνια μένει στο κοινό του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, είναι ένας από τους καλλιτέχνες εκτός ότι θα μείνει στην ιστορία ούτως ή άλλως, αλλά θα μείνει και στην ιστορία για το λόγο ότι πολεμάει, είναι μία γυναίκα η οποία ξεκίνησε από μία καρέκλα και έπλασε έναν κόσμο με τα χέρια της. Έφτιαξε έναν ολόκληρο κόσμο, η ενέργεια της ήταν μοναδική μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μέχρι ένα δευτερόλεπτο έλεγες «να έχει πάντα ζωή αυτή η γυναίκα». Αυτό ευχόμαστε και τώρα, να μπορέσει – αν και είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες – να το ξεπεράσει».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Από την τηλεόραση βλέπουμε μία πτώση που δεν είναι ωραίο πράγμα. Έπρεπε να διαγραφεί την επόμενη μέρα. Είδα τέτοια φτήνια, τέτοιο εμετό, τέτοια περιύβριση νεκρού που πραγματικά θα ήθελα οι εφημερίδες και όλα που έχουν αυτά τα σχόλια να μην τα επιτρέπουν, έστω μία μέρα του κινδύνου ενός καλλιτέχνη. Ας σεβαστούμε κάποια στιγμή και τους καλλιτέχνες. Δεν είναι δυνατόν τα σχόλια αυτά να μην υπάρχουν για τους πολιτικούς, για τους δημοσιογράφους, για όλους και να υπάρχουν μόνο τους καλλιτέχνες. Γιατί τέτοιος χρόνος και τέτοιο μίσος για αυτούς οι οποίοι ιδιωτικά κερδίζουν τη ζωή τους και όχι από το δημόσιο χρήμα. Δεν είναι δυνατόν να σέβονται αυτούς που ζούνε χρόνια από το δημόσιο, από μας και να μην ακούν τίποτα αυτοί.Και να ακούνε τα πάντα καλλιτέχνες που θρέφονται από ένα εισιτήριο που το αποφασίζει ο άλλος αν θα το κόψει», τόνισε.

«Η Μαρινέλλα είναι πολύ σπουδαίο μέρος της ιστορίας μας»

«Είδα κάποια σχόλια σε ένα site. Δηλαδή Δεν θέλω ούτε καν να τα αναπαράγω. Τρόμαξα που υπάρχουν τέτοιοι φθηνοί άνθρωποι, που νομίζουν ότι γίνονται συγγραφείς με το να κάνουν τον εμετό τους στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει ένα όριο για μία στιγμή; Αυτή η γυναίκα είναι εκεί γιατί θέλει να περάσει ο κόσμος καλά, τόσο απλά. Η Μαρινέλλα είναι πολύ σπουδαίο μέρος της ιστορίας μας και το ξέρουμε όλοι. Δηλαδή αν το σκεφτείτε, ο τρόπος που ήτανε, ακόμα και ο σταυρός που είχε, ήταν μελετημένο. Το υποσυνείδητο χτίζει ιστορίες», συνέχισε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Μάστορας: Οι πρώτες δηλώσεις για τη Μαρινέλλα - Οι προσευχές & οι σκέψεις μας μαζί της

Μαρινέλλα: Ήρθε εσπευσμένα από το εξωτερικό ο εγγονός της, Δημήτρης

Η Γκρέυ ενημερώθηκε για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας- Η κοινή φώτο στο σαλόνι του σπιτιού της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved