Media

Διάφανη Αγάπη: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ανυπομονούμε για το δεύτερο

 Το βράδυ της Πέμπτης, 26/09,  έγινε η δημοσιογραφική προβολή του πρώτου επεισοδίου της εβδομαδιαίας σειράς του Alpha, Διάφανη Αγάπη, στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη.

Πρόκειται για μία αστυνομική περιπέτεια, με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη στον ρόλο του Στέφανου Λεοντή, ο οποίος θέλει να εξαρθρώσει κύκλωμα ναρκωτικών και συγκεκριμένα τον αρχηγό του κυκλώματος που φέρει το παρατσούκλι «φάντασμα». Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της σειράς ο Λεοντής δολοφονείται από κάποιον που δεν έχει δει. Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, το «φάντασμα», δολοφονείται και αυτός από τον ίδιο άνθρωπο. Ο αστυνόμος, περνά σε μεταφυσική διάσταση, προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του, Άννα, η οποία βρίσκεται και εκείνη σε κίνδυνο.

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Μιχάλης Σαράντης, Νίκος Ψαρράς. Οι πρωταγωνιστές της σειράς Διάφανη Αγάπη στην πρώτη προβολή του επεισοδίου στο θέατρο Λαμπέτη

Η Χαρά Μάτα Γιαννάτου υποδύεται την Άννα, η οποία είναι βοηθός εισαγγελέα και σύντροφος του Στέφανου Λεοντή. Μερικές μόλις ώρες πριν τη δολοφονία του αστυνομικού, είχε μάθει ότι είναι έγκυος στο παιδί του. Αξίζει να σημειωθεί η ανατριχιαστική σκηνή με το θρήνο της, στο άκουσμα της δολοφονίας του αντρα που αγαπάει.

Η Χαρά Μάτα Γιαννάτου στην πρώτη προβολή της σειράς Διάφανη Αγάπη, όπου πρωταγωνιστεί

Για τον Νίκο Ψαρρά, τα λόγια πλέον είναι περιττά. Ο Ψαρράς, είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και καλύτερος. Ο λιγμός του, όταν ανακοινώνει στην Άννα τη δολοφονία του Στέφανου, είναι μαχαιριά στην καρδιά.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον αρχηγό της αστυνομίας, ο οποίος μαζί με τους Μιχάλη Σαράντη, Θεόβη Στύλλου και Μιχάλη Οικονόμου (σ.σ εξαιρετικοί και οι τρεις), θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του συναδέλφου και φίλου τους, Στέφανου Λεοντή.

Για το τέλος αφήνουμε τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος αυτή τη φορά ερμηνεύει τον εισαγγελέα. Ξεχάστε το καλό παιδί που ξέρατε από τη σειρά, Μετά τη φωτιά. Ο εισαγγελέας είναι σε κόντρα με τον Στέφανο Λεοντή και κρυφά ερωτευμένος με την Άννα. Η απόφασή του να μη στηρίξει τον Στέφανο στην εξάθρωση του κυκλώματος ναρκωτικών έφερε και τη δολοφονία του αστυνόμου. Και μπορεί ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, στην προβολή του επεισοδίου να ήρθε με βερμούδες, φλοράλ πουκάμισο και άρβυλα στη σειρά θα τον απολαμβάνουμε με κοστούμια μιας και ο ρόλος του το επιβάλει. Λέτε ο εισαγγελέας να είναι ο δολοφόνος του Στέφανου Λεοντή; Ή είναι πολύ εύκολο για να το έχουμε βρει από το πρώτο επεισόδιο;

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υποδύεται στη Διάφανη Αγάπη τον εισαγγελέα

Το καστ των ηθοποιών είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Η σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη, ο φωτισμός, η μουσική και φυσικά το τραγούδι τίτλων με τη φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου έρχονται και δένουν υπέροχα μεταξύ τους.

Η Διάφανη αγάπη, θα σας κάνει κάθε Κυριακή βράδυ να μη θέλετε να βγείτε από το σπίτι σας και να ανυπομονείτε για το επόμενο επεισόδιο. Η φράση «Ποιος σκότωσε τον Στέφανο Λεοντή» θα παίζει έντονα την επόμενη ημέρα. Όσο για τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη; Ήρθε σίγουρα για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει…

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved