Media

Η σπόντα του Λιάγκα για τον Αρναούτογλου - «Δεν μπορώ στα 55 μου να σκάω μπαλόνια & να κάνω φάρσες»

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ψυχαγωγικές εκπομπές και πέταξε και την σπόντα του.

Αρχικά ο Γρηγόρης είπε: «Μου λείπει η χαρά από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν αντέχω άλλο. Ζητάω συγγνώμη, έχω σοβαρό πρόβλημα, αυτή η Ελλάδα ήταν μια πολύ χαρούμενη χώρα. Γι’ αυτό και η εκπομπή The Roadshow προσπαθεί να δώσει μόνο χαρά. Μπήκαμε ξανά στα σπίτια όλης της Ελλάδας, χτυπήσαμε πόρτες, βγήκαν κυρίες, κύριοι, γιαγιάδες, παππούδες, παιδιά, αγκαλιαστήκαμε, γελάσαμε, μια ωραία Ελλάδα…».

Και μετά τις δηλώσεις του ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο που είπε ο Γρηγόρης ότι λείπει η χαρά από την τηλεόραση. Εγώ διαφωνώ με τον Γρηγόρη και θα πω κάτι…

Η τηλεόραση είναι χωνευτήρι, τα χωράει όλα. Προφανώς χρειάζεται η χαρά και γι’ αυτό βλέπεται ότι η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα έκανε 35%. Είναι το πρώτο κωμικό σίριαλ που είδαμε φέτος και ο κόσμος το είδε, διασκέδασε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κι εγώ έχω βαρεθεί όλα τα σίριαλ, εποχής. Η χαρά είναι χαρά. Η εκπομπή του Γρηγόρη είναι χαρά. Όμως, δεν μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ η τηλεόραση να είναι ένα χάχανο. Θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες εκπομπές οι οποίες θα αναδεικνύουν κάποια θέματα, να καυτηριάζουν κάποια θέματα, να κάνουν ρεπορτάζ, να λένε την αλήθεια. Δεν σημαίνει ότι η τηλεόραση είναι ή το ένα, ή το άλλο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Άρα, αυτό που λέει ο Γρηγόρης είναι ότι λείπε η χαρά από τα πρωινά. Ο καθένας προσαρμόζεται βάση αυτού που θέλει και μπορεί να υπηρετήσει. Εγώ τώρα στα 55 να πάω να σκάω μπαλόνια και να κάνω φάρσες, δεν μπορώ να το κάνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Ο Λιάγκας τα διέψευσε όλα για τη Μαρινέλλα - Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για το τι έγινε στο νοσοκομείο

Μαρία Αντωνά: «Δεν κρύβω τη σχέση μου με τον Λιάγκα» - Τι είπε για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου;

Μαρινέλλα: Η υπόσχεση που έδωσε στον Λιάγκα - «Μη μου ξεφύγεις και δεν το κάνουμε»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved