Καινούργιου για Αντωνά- Λιάγκα: Μακάρι να προχωρήσουν - Δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες, όμως...
Media

Καινούργιου για Αντωνά- Λιάγκα: Μακάρι να προχωρήσουν - Δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες, όμως...

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον Γιώργο Λιάγκα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο ζευγάρι και έστειλε τις ευχές της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μετά τις δηλώσεις της ραδιοφωνικής παραγωγού: «Μπράβο της, μια χαρά, εξαιρετικά απαντάει σε όλα. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ και για τον Γιώργο. Ξέρω ότι μας βλέπει, έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Μου έστειλε και «καλή επιτυχία, να σκίσεις». Είναι ευγενέστατη».

liagkas-antona.jpg

Και πρόσθεσε: «Ούτε το διαψεύδει, ούτε το επιβεβαιώνει και περνάει καλά. Να σας πω γιατί στεναχωρήθηκα όμως το καλοκαίρι; Έβλεπα φωτογραφίες από τα ίδια μέρη που είχαν πάει, δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες όμως, ούτε είπαν σε κανέναν μην τραβάτε. Ελεύθεροι είναι και οι δύο, μια χαρά κάνουν. Έβλεπα όμως τα σχόλια… τι κακία είναι αυτή, ρε παιδιά;».

antona-liagkas.jpg

Και συνέχισε η παρουσιάστρια: «Ποιον ενοχλεί; Βλέπεις ένα νέο ζευγάρι, είναι μια χαρά οι άνθρωποι. Ο Γιώργος είναι χωρισμένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάνει τη ζωή του. Η Μαρία δεν έχει ακόμα δημιουργήσει οικογένεια, μακάρι να προχωρήσουν κιόλας. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την τοξικότητα των social media»

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αντωνά: «Δεν κρύβω τη σχέση μου με τον Λιάγκα» - Τι είπε για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου;

«Την ώρα που έπιασε η φωτιά στο σπίτι του Λιάγκα ήταν μέσα και η Αντωνά. Σοκαρίστηκε η Μαρία»

Μαρία Αντωνά: Ξεκίνησε μαθήματα λάτιν και η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το πιο επικό σχόλιο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved