Μαρίλια Μητρούση: Έχω κοιτάξει και κινητό και έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα ποτέ
Media

Μαρίλια Μητρούση: Έχω κοιτάξει και κινητό και έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα ποτέ

Η Μαρίλια Μητρούση μίλησε στο «Buongiorno» για την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA "Ταμπού", τα προσωπικά της, αλλά και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στο “Ταμπού”: «Ο Αντρέας Γεωργίου για μένα ήταν και είναι το «ταβάνι». Έστελνα εγώ βιογραφικά, προσπαθούσα, και κάποια στιγμή ήρθε και με είδε στην παράσταση ο Κούλλης Νικολάου. Ο Αντρέας με ήξερε ήδη, και μετά ήρθε και η πρόταση. σε αυτή την σειρά τα φαινόμενα απατούν».

mitrousi-5.jpg

Κόρες ηθοποιών πρωταγωνιστούν στην TV

Για τις ερωτικές σκηνές και την προσωπική ζωή της, ανέφερε: «είναι ανώτερος από αυτό, δεν δείχνει κάτι. Εγώ θα είχα φρικάρει γιατί είμαι και ζηλιάρα. Έχω κοιτάξει και κινητό, και έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα ποτέ. Είμαστε φίλοι με τον Νικόλα Μακρή. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είχαμε σχέση».

«Το μόνο που μπορεί να κάνει ο γονιός που είναι στο ίδιο επάγγελμα είναι να με προτείνει κάπου. Αν δεν είμαι καλή, θα μπει από μόνο του ένα στοπ. Το έχω κάνει εντελώς μόνη μου δεν με έχουν βοηθήσει οι γονείς μου. Είμαι μια ηθοποιός που προσπαθεί από μόνη της να χαράξει τον δρόμο της. Δεν θα συνεργαζόμουν επαγγελματικά με τους γονείς μου και τον σύντροφό μου», σημείωσε αναφορικά με τα επαγγελματικά της.

mitrousi-2.jpg

«Η υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη με έφερε σε δύσκολη θέση. Δεν μου αρέσει να κρίνω την ζωή κανενός», σχολίασε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Για μένα αυτό είναι διαπόμπευση και ντροπή. Θα μου πείτε γιατί το έπαιξα…»

Μαρίλια Μητρούση για Γεωργούλη: «Μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση»

Μαρίλια Μητρούση: «Οι γονείς μου είναι ελεύθερα πνεύματα και πάντα με κρατούσαν προσγειωμένη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved