Media

Άγιος Έρωτας – Κουλίεβα: «Προσέχουμε και την τελευταία λεπτομέρεια»

Τη φετινή σεζόν η Ταμίλα Κουλίεβα με την ιδιότητα της ηθοποιού ξεκινάει το νέο της τηλεοπτικό ταξίδι μέσα από τη δραματική σειρά «Άγιος έρωτας» στον ALPHA.

Πάντα πάνε καλά οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστείτε.

«Μου το έχουν ξαναπεί. Αυτή η δουλειά είναι πολύ προσεγμένη από όλους όσοι εργάζονται γι' αυτήν. 0 καθένας από το δικό πόστο κάνει το καλύτερο δυνατό με πολλή διάθεση. Προσέχουμε και την τελευταία λεπτομέρεια γιατί δεν είναι εύκολο να γυρίζεις καθημερινή σειρά εποχής και μάλιστα σε φυσικούς χώρους. Η εικόνα για να πετύχει πρέπει να είμαστε ταυτόχρονα όλοι συνεπείς. Είναι η σκηνογραφία, το ενδυματολογικό, το κείμενο, η ομιλία και, όσον αφορά εμάς τους ηθοποιούς, η στάση του σώματος και η εκφορά του λόγου. Πλάθουμε μια εικόνα της δεκαετίας του '50 και η δυσκολία είναι μεγάλη γιατί δεν έχουμε ζήσει καν αυτή την εποχή. Ήταν τόσο διαφορετικά τα ήθη, τα έθιμα, οι αξίες, τα στεγανά, οι κοινωνικές προκαταλήψεις. Φανταστείτε ότι η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα. Πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το γεγονός, όταν συμβεί στη σειρά».

Πείτε μας για τον ρόλο σας, αυτόν της Θάλειας. Είναι η κλασική γυναίκα που προσπαθεί να κρατήσει ενωμένο το σπιτικό της παρά τις παθογένειές του;

«Η αλήθεια είναι με τη νέα μου ηρωίδα δεν γνωριζόμαστε ακόμη πολύ καλά. Υπήρχε ένα διάστημα στα πρώτα γυρίσματα που προσπαθούσα να τη βρω και να την καταλάβω. Γιατί από τη μια υπάρχουν πράγματα πολύ κατανοητά για τη θέση της γυναίκας που δεν έχει αλλάξει πολύ στο σήμερα, και από την άλλη προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη κι αυτό είναι πολύ σεβαστό. Και ίσως δίνει κι ένα μήνυμα που λείπει στις μέρες μας, που αφορά στην ανάγκη τού να μένουν οι οικογένειες ενωμένες. Ταυτόχρονα η Θάλεια, τουλάχιστον όπως την προσεγγίζω εγώ, έχει τη δυνατότητα να δείξει την προσωπικότητά της. Εχει λόγο και δεν είναι άβουλη. Ωστόσο, από την άλλη υπάρχουν και τα στερεότυπα της εποχής. Είναι επίσης πολύ αθώα ψυχή κι έχει μέσα της καλοσύνη. Δεν μπορώ να βρω σκοτεινή πλευρό της».

Πηγή tv24

Ταμίλα Κουλίεβα: Συγκλονίζει για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια-«Ραγίζει η καρδιά μου...»

Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηρωίδα της στον Άγιο Έρωτα, η δυναμική μητέρα της και ο γιος της Στέφανος!

Ταμίλα Κουλίεβα: Την επιτυχία την κάνει μια δυνατή ιστορία, ανεξαρτήτως εποχής

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved