Media

The Roadshow: Πρεμιέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Κλαίνε» από τα γέλια στo twitter

The Roadshow: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (27-09) η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Ant1.

O παρουσιαστής μετά από χρόνια επέστρεψε σε γνώριμα μέρη εκεί οπού συναντά απλό κόσμο και μοιράζεται εικόνες.

Roadshow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Πρεμιέρα απόψε! Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο Γρηγόρης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο μάς καλεί να εξερευνήσουμε μαζί του έναν κόσμο γεμάτο εκπλήξεις και χιουμοριστικές στιγμές, και να γνωρίσουμε μέσα από την εκπομπή «The Roadshow» ξεχωριστές προσωπικότητες και ιστορίες που δεν έχουν ξαναειπωθεί on camera

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε επισκέπτεται την Κρήτη και ανακαλύπτει χωριά, βουνά και θάλασσες με μοναδική ομορφιά και ιστορία. Συναντά «φιλόσοφους» και καλλιτέχνες, γνωρίζει από κοντά τον πατέρα του Γιάννη Χαρούλη, επισκέπτεται ένα αυτοσχέδιο «πυρηνικό καταφύγιο», καπνίζει μια ιδιαίτερη πίπα της ειρήνης και βλέπει το πρόσωπό του αποτυπωμένο σε ένα τοστ!

Ακόμα, κάνει ωτοστόπ και γίνεται συνοδηγός σε μια απίθανη οδηγό νταλίκας, τραγουδάει μαντινάδες και κάνει beach party, παίζει ποδόσφαιρο και κάνει αγώνα τρεξίματος με έναν 94χρονο πρώην τερματοφύλακα! Επίσης, επισκέπτεται το κατανυκτικό εκκλησάκι του Άγιου Παΐσιου, αλλά και την αρχαιότερη ελιά του κόσμου, που μετρά πάνω από 3000 χρόνια ζωής.

Όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα, o Γρηγόρης μάς καλεί να τα ζήσουμε μαζί του σε ένα «Roadshow» γεμάτο εκπλήξεις και εξερευνήσεις σε Ρέθυμνο, Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο και πολλά ακόμα πανέμορφα μέρη της Κρήτης.

"Kλάμα" στο twitter από τα σχόλια

Δες τα στη gallery

Η σπόντα του Λιάγκα για τον Αρναούτογλου - «Δεν μπορώ στα 55 μου να σκάω μπαλόνια & να κάνω φάρσες»

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει – Αυτές τις ημέρες θα προβάλλεται

Η εξομολόγηση του Αρναούτογλου: Η μάχη με τα κιλά - «Θα είχα πολύ άσχημο τέλος...»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved