Ο γιατρός: Η πρεμιέρα, η αποθέωση της Τρίγγου και η γκρίνια για τις αλλαγές στα σχόλια του twitter
Media

Ο γιατρός: Η πρεμιέρα, η αποθέωση της Τρίγγου και η γκρίνια για τις αλλαγές στα σχόλια του twitter

Ο γιατρός: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (27-09) ο νέος κύκλος της σειράς του Alpha.

Η πρώτη σεζόν καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενη την ιστορία του «Γιατρού» Ανδρέα Βρεττού (Κ.Μαρκουλάκης) ο οποίος μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό διαχειρίστηκε «Ο Γιατρός».

Ο Γιατρός: Οι εξελίξεις του πρώτου διπλού επεισοδίου

O-GIATROS-K.Markoylakhs-(Andreas-Brettos).jpg

Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.

Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

O-Giatros-D.Sigala-K.Markoylakhs-B.Troyfakoy.jpg

Στο twitter υποδέχτηκαν με υπέροχα σχόλια της σειράς αν κανείς εξαιρέσει εκείνα που έχουν να κάνουν με τις δυο αλλαγές προσώπων στο καστ. Την ίδια ώρα αποθέωσαν την Έλλη Τρίγγου στο διπλό της ρόλο.

Δες τα σχόλια

Μαρκουλάκης στο gossip-tv: «Υπάρχει μια κορύφωση στον Γιατρό. Έκλαιγα διαβάζοντας τα σενάρια»

Ο Γιατρός: Λαμπερές παρουσίες στην προβολή του 1ου επεισοδίου, λίγο πριν την πρεμιέρα!

Ο Γιατρός: Οι γιατροί αντιμέτωποι με τον Covid-19

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved