Media

Συγκλονίζει η Χρηστίδου για τον γιο της: «Ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα & τον ρωτούσα "γιατί κλαις;"»

Η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση που συγκίνησε τους τηλεθεατές του Χαμογέλα και Πάλι, όταν μίλησε για μια ιδιαίτερη στιγμή που έζησε με τον μικρό της γιο κατά τη διάρκεια προπόνησης στην ποδηλατική του ομάδα.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε πως, όταν ο γιος της έπεσε κατά λάθος, ένας συναθλητής του σταμάτησε για να τον βοηθήσει. Παρά το γεγονός ότι όλα πήγαν καλά και δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός, ο μικρός ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης, λέγοντας στη μητέρα του ότι ένιωσε βαθιά τη χειρονομία του συναθλητή του.

Χρηστίδου για τους γιους της: «Είµαι πολύ υπερήφανη. Είναι εξαιρετικά αγόρια, χαρούμενα παιδιά»

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Μόλις τελείωσε την προπόνηση, έβαλε τα κλάματα και τον ρώτησα: "Μιχαήλ, γιατί κλαις;" και μου απάντησε: "Συγκινήθηκα που σταμάτησε να με βοηθήσει το άλλο παιδί"». Στη συνέχεια, ο μικρός έκανε μια σύγκριση με την εμπειρία του από το ποδόσφαιρο, λέγοντας στη μητέρα του πως στο ποδόσφαιρο ίσως δεν θα είχε την ίδια μεταχείριση και ενδεχομένως να τον προσπερνούσαν, ακόμα και να τον κλωτσούσαν για να προχωρήσουν.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την απορία της σχετικά με την ανθρωπιά και το τι συμβαίνει πλέον με τους ανθρώπους. Τότε, ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος, που ήταν παρών στη συζήτηση, συμπλήρωσε: «Ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας πάει πάρα πολύ λάθος, όπως και η μοναξιά των παιδιών. Τα παιδιά μεγαλώνουν μόνα τους, μπροστά από ένα τάμπλετ».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved