Η on air «μπηχτή» της Γερμανού για την Νικόλιζα: «Δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές για να αρέσουμε»
Media

Η on air «μπηχτή» της Γερμανού για την Νικόλιζα: «Δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές για να αρέσουμε»

Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε δυναμικά με ανανεωμένη ομάδα συνεργατών!

Τη θέση του Δημήτρη Πανόπουλου και της Εβελίνας Νικόλιζα, οι οποίοι αποχώρησαν στο τέλος της περασμένης σεζόν, κατέλαβαν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άγγελος Βουράκης. Η νέα δυναμική ομάδα του Καλύτερα Δε Γίνεται υπόσχεται φρέσκια ενέργεια και διάθεση στην εκπομπή. Από την άλλη, οι πρώην συνεργάτες της Γερμανού έχουν ενταχθεί στον ANT1, συμμετέχοντας στην εκπομπή Weekenders, δίνοντας νέα πνοή στο πρόγραμμα.

Τα δώρα των συνεργατών της Ναταλίας Γερμανού - «Σας αγαπώ, είστε το "σπίτι" μου!»

germanou.jpg

Η Εβελίνα Νικόλιζα, μετά τη μεταγραφή της στον ANT1 και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν, είχε δηλώσει: «Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές. Σε όσους περισσότερους αρέσουμε είναι εντάξει». Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», οι αλλαγές στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου αποτέλεσαν κεντρικό θέμα συζήτησης, με τους συνεργάτες της να μιλούν ανοιχτά στην κάμερα.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης σχολίασε: «Νιώθω ότι και οι δύο πλευρές έχουν ένα υπόλοιπο σε σχέση με το ότι δεν ταιριάξανε. Και τον Γιάννη Πουλόπουλο τον ακούσαμε να λέει ότι είναι λιγότερο τοξικό το πράγμα. Προφανώς δεν ταίριαξαν, ανθρώπινα και… πετάνε μπηχτές».

Η Ναταλία Γερμανού, αναφερόμενη και εκείνη σε παλαιότερες συνεργασίες της, πρόσθεσε: «Παιδιά συμφωνώ, δεν είναι υποχρεωτικό να ταιριάζουμε με όλους, μαντέψτε. Δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές για να αρέσουμε σε όλο τον κόσμο», επαναλαμβάνοντας την ατάκα της Εβελίνα Νικόλιζα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Καλύτερα δε γίνεται - Η λαμπερή Γερμανού & η επική έναρξη: «Σκέφτηκα, πόσο κ@λ@φαρδη είσαι;”»

«Είχα πρόταση από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αλλά την άφησα στο "διαβάστηκε"»

Γερμανού: Η συγκίνησή της με το σπάνιο καρέ του πατέρα της – «Μου την έστειλε προχτές ένας φίλος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved