Media

Το Ταμπού έκανε πρεμιέρα και το Twitter «στάθηκε» περισσότερο στα Γιάννενα: «Eίχα αγοράσει ασημικά»

Πρεμιέρα έκανε στο Mega η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου με τίτλο Ταμπού και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. 

Ένα μεγάλο μυστικό – ταμπού κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τις ζωές των αδερφών Καρτάλη. Την ίδια ώρα δυο φόνοι συγκλονίζουν την πόλη των Ιωαννίνων και προκαλούν αναστάτωση στους ήρωες της σειράς που εμπλέκονται με τις υποθέσεις.

Το «Ταμπού» κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την απόψε στις 21:00 και επιστρέφει στο MEGA Δευτέρα και Τρίτη στις 22:50.

Αστυνομικό μυστήριο και ανεκπλήρωτοι έρωτες έρχονται στην οθόνη του MEGA από το πρώτο λεπτό της νέας δραματικής σειράς που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών – Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου.

Ταμπού – Πρεμιέρα: Μια σατανική παγίδα διαλύει τη ζωή ενός άνδρα

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:

Επεισόδιο 3 (Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου): Ο Λουκιανός (Μέμος Μπεγνής) έχει χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Στο βίντεο ο ίδιος, κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης, πνίγει με τα χέρια του μία νεαρή γυναίκα! Με την βοήθεια του Μηνά (Γιωργής Τσαμπουράκης) προσπαθεί να καταλάβει πως βρέθηκε μπλεγμένος στο ενοχοποιητικό βίντεο. Ο Γαβριήλ (Θεοχάρης Ιωαννίδης) βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ελένη (Μυρτώ Αλικάκη) ως ο βασικός ύποπτος για τον φόνο της Σύνθιας Τόμσον (Μαρία Ιωάννου), της δολοφονημένης γυναίκας που βρέθηκε στη λίμνη. Ο έρωτας του Έκτορα (Ιάσονας Χρόνης) και της Πέρσας (Δώρα Μπηλιώνη) φουντώνει, την ώρα που η Μελία (Νίκη Βακάλη) οργανώνει το πονηρό σχέδιο της για να τον φέρει πάλι κοντά της. Ο Ηρακλής (Ανδρέας Γιαννακούλας) ανακρίνεται για τον θάνατο του απανθρακωμένου άντρα στο πάρτι του ποταμού Βοϊδομάτη. Αυτή η ιστορία ταράζει τον Ζήση (Νίκος Μανωλάς) και την παρέα των νεαρών φοιτητών. Η Μάρθα (Κατερίνα Μισιχρόνη) θεωρεί ότι η εξαφάνιση του Λουκιανού οφείλεται στην ύπαρξη άλλης γυναίκας. Ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή του Λουκιανού.

Επεισόδιο 4 (Τρίτη 01 Οκτωβρίου): Οι φοιτητές εναντιώνονται στην κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από σκουπίδια κι αποφασίζουν να κινητοποιηθούν προκειμένου να την αποτρέψουν. Ο Λουκιανός βασανίζεται από την εικόνα της κοπέλας στην τηλεόραση και φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος στην παγίδα που του έστησαν. Η Μελία προχωράει σε νέα εξωσωματική, χωρίς να ενημερώσει τον Έκτορα, με την πεποίθηση ότι έτσι τον φέρει κοντά της. Ο Γαβριήλ αναστατώνεται από την επανεμφάνιση της Ελισάβετ, αλλά κι εκείνη δείχνει να μην τον έχει ξεπεράσει. Ο Μηνάς ενημερώνει τον Χρυσόστομο (Σταύρος Χατζαντριάν) πως η Ελίνα (Κάτια Νεκταρίου), το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τηλεφώνησε για να ζητήσει πάλι δανεικά. Πατέρας και γιος συζητούν πώς θα την πείσουν να μπει ξανά για αποτοξίνωση ενώ παράλληλα μοιράζονται το βάρος του κοινού τους ένοχου μυστικού. Ένα μυστικό στο οποίο είναι συμμέτοχος κι ο Σταύρος. Η Ευδοξία (Χριστιάνα Βατίστα) πιέζει τον Ηρακλή να είναι μαζί, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Ο Λουκιανός εντοπίζει την κοπέλα που μπορεί να τον απαλλάξει από όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Δείτε τα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter:

Μαρίλια Μητρούση: Έχω κοιτάξει και κινητό και έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα ποτέ

Κούλλης Νικολάου: «Πήγαμε σε ειδικό στούντιο στη Ρουμανία για το Ταμπού και... παγώσαμε λίμνη»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved