Το πρωινό για το νέο επεισόδιο του Νταλάρα με τους ρεπόρτερ- Για ποιο λόγο είσαι προσβλητικός;
Media

Το πρωινό για το νέο επεισόδιο του Νταλάρα με τους ρεπόρτερ- Για ποιο λόγο είσαι προσβλητικός;

Ο Γιώργος Νταλάρας είχε ένα νέο επεισόδιο με τους ρεπόρτερ που επέμεναν να τον ρωτούν για τη Μαρινέλλα και εκνευρίστηκε.

Ο τραγουδιστής ενοχλημένος είπε: «Μην το κάνετε αυτό. Σας έχω πει τόσες φορές να μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί, μην πιέζετε τους ανθρώπους. Αυτό που κάνετε δεν είναι καλό. Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε, που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας».

Νταλάρας: Νέο επεισόδιο με τους ρεπόρτερ – «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»

Μετά τις δηλώσεις του στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

«Τους είπε ηλίθιους και τελείωσε! Αυτό τους είπε. Είπε ηλίθιους τους ρεπόρτερ και τελείωσε. Όταν σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας, τι σημαίνει; Η δική μας ρεπόρτερ, η Αναστασία Ζάρκα, αλλά και του Alpha ήταν ευγενέστατες και οι δύο. Ούτε πιεστικές, αλλά ούτε ρώτησαν κάτι στη σφαίρα του κουτσομπολιού».

1727691308697-867406611-ntalaras.jpg

Με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να λέει: «Ο άνθρωπος αυτό έχει επιλεγεί και καλώς έχει επιλεγεί να συμμετάσχει σε μια συναυλία. Και τον ρωτάνε για τη συναυλία. Ποιος είναι ο λόγος να είσαι προσβλητικός και να μηδενίζεις τη δουλειά δύο γυναικών που εκείνη την ώρα κάνουν τη δουλειά τους;».

Και η Άρια Καλύβα είπε: «Ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, Φωτεινή. Ξέρεις ότι ο κύριος Νταλάρας δεν μιλάει. Άρα, τον προκαλείς βάζοντάς του το μικρόφωνο στο στόμα. Εγώ δεν βλέπω να είναι προσβλητικός. Πάει να κλείσει την πόρτα ο άνθρωπος και βάζει το μικρόφωνο. Δυσφορεί κάθε φορά ο άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Γιώργος Νταλάρας: «Πρόκειται για μεγάλη απάτη που διώκεται ποινικά»

Καρύδη - Αθερίδης στον Σαββόπουλο - Όλοι οι celebrities και το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Νταλάρα

Κόλαφος ο Νταλάρας: «Προσπαθούν να σε γελοιοποιήσουν, να σε εξαφανίσουν. Αυτό συνέβη και σε εμένα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved