Φάρμα: Εκτός ελέγχου η κατάσταση - «Έλα, κ@λ@χαρακτήρα, μιλάς πολύ»
Media

Φάρμα: Εκτός ελέγχου η κατάσταση - «Έλα, κ@λ@χαρακτήρα, μιλάς πολύ»

Φάρμα: Στα άκρα η σχέση ανάμεσα στον Νίκο και τη Σόνια με τους δύο να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση λίγο πριν το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας. 

«Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν αλλά είδα μία αντίδραση που δεν μου άρεσε, με στεναχώρησε. Έχει χαθεί η ουσία σε κάποια πράγματα», είπε αρχικά η Ρούλα.

«Δεν θέλουμε έναν αρχηγό που να λέει απλά στην αποχώρηση ποιον ψηφίζει και γιατί. Αυτό τον ρόλο του αρχηγού είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, τίποτε άλλο. Βάλαμε κανόνες; Ορίσαμε δουλειές;», σχολίασε ο Δημήτρης

farma-(3).jpg

«Γιατί; Όταν βάλαμε κανόνες ο Νίκος έκατσε; Θα σταματήσεις να αναφέρεις το όνομά μου; Δεν έχω όρεξη. Ήσουν μονομάχος γι’ αυτό είσαι κομμάτια, σου άξιζε», είπε η παίκτρια.

«Μου άξιζε; Έλα, έλα κάτω στη σέντρα, να σου πω εγώ για πότε θα πας στο σπίτι σου! Γιατί μιλάς πολύ! Έλα! Κ…λοχαρακτήρα!», απάντησε.

farma-(1).jpg

«Η Σόνια προσπαθεί ξεκάθαρα να με βγάλει μισογύνη. Δεν την αντέχω και καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές γίνομαι κι εγώ ειρωνικός. Είναι μια βδομάδα τώρα που δεν μπορώ άλλο, θα σκάσω», ξέσπασε ο Νίκος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved