Χατζίδου για Μάστορα: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους»
Media

Χατζίδου για Μάστορα: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους»

Την ανάρτηση - ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα σχολίασε η εκπομπή Breakfast@star.

Αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Επειδή αναφέρθηκε στον τηλεθεατή και είπε ότι η προσοχή του είναι το καινούργιο νόμισμα, θέλω να πω ότι τους τηλεθεατές δεν τους βλέπουμε ως νομίσματα. Για εμάς είναι άνθρωποι που χαιρόμαστε που μας εμπιστεύονται»

Και η Ελένη Χατζίδου τόνισε: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους. Ούσα τραγουδίστρια έβαλα και τον εαυτό μου πώς ήμουν πριν μπω στην τηλεόραση και πόσο πολύ κάποιες φορές με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν… Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένας άνθρωπος που έχει σχολιαστεί αρκετά με όλο αυτό με τη συναυλία και σίγουρα τον έχουν βαρύνει κάποια σχόλια που ειπώθηκαν. Το καταλαβαίνω κι αυτό απόλυτα.

Απασφάλισε ο Χρήστος Μάστορας: «Η μάχη αυτή είναι βρώμικη...»

mastoras.jpg

Θα μπορούσε όμως να μείνει σε αυτό ή σε αυτούς που είπαν αυτά τα πράγματα. Αυτή η τσουβαλοποίηση που λέμε σε ανθρώπους που κατά καιρούς τους χρειάστηκε… Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ, και το λέμε μετά από 3 χρόνια, είναι να προσπαθούμε να ετοιμάσουμε ωραίες ειδήσεις, ενημέρωση, ψυχαγωγία για να τα προσφέρουμε στον κόσμο και να περάσει καλά»!

1709118466251-699354744-mastoras.jpg

Με τη Μαίρη Αργυριάδου να προσθέτει: «Δεν θα απολογηθούμε εμείς τώρα για τη δουλειά που κάνουμε επειδή ο Χρήστος Μάστορας είπε κάποια πράγματα επί σκηνής για τη Μαρινέλλα και οι συνάδελφοί μας πήγαν να τον βρουν»!

Διαβάστε επίσης:

Μάστορας: Ενοχλημένος με τους δημοσιογράφους & τις ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα – Ζητώ συγγνώμη που...

Παπαρίζου-Μάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια επανάσταση μόνη της» - Το μήνυμα που συγκίνησε το κοινό!

Μάστορας: Οι πρώτες δηλώσεις για τη Μαρινέλλα - Οι προσευχές & οι σκέψεις μας μαζί της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved