Media

Αρναούτογλου: Απαντά στο ξέσπασμα του Ουγγαρέζου - Ο καθένας μπορεί να νιώθει και να λέει ό,τι θέλει

O Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στο ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου με αφορμή τις τρεις εκπομπές που έχει στον ΑΝΤ1!  

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Τον Δημήτρη τον έχω μέσα στην καρδιά μου, αλήθεια το λέω. Τον εκτιμώ και πιστεύω ότι ό,τι κι αν πει, το λέει με μία γλύκα. Μου αρέσει, είναι συμπαθέστατος και να του δώσετε ένα γλυκό φιλί, αν το δείτε. Σας το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου. Μου είναι πολύ συμπαθής και ο καθένας μπορεί να νιώθει και να λέει ό,τι θέλει. Δεν με πειράζει καθόλου κι έχει ο καθένας δικαίωμα να κρίνει».

Και πρόσθεσε: «Εγώ, όμως, επειδή ρίχνω πολλή δουλειά και προσπαθώ να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για αυτό, εύχομαι το αποτέλεσμα να αρέσει στους τηλεθεατές με την έννοια να περνάνε καλά και για όλα τα άλλα δεν πειράζει. Ας πει κι ο Δημήτρης ό,τι θέλει».

Nα σας θυμίσουμε ότι είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Buongiorno: «Μου έχει γυρίσει το μάτι. Θέλεις 5 εκπομπές δηλαδή; Ε, πόσες εκπομπές; Ο Γρηγόρης είναι ένας από τους Big 4 της ελληνικής τηλεόρασης, που τους ξέρουμε με το μικρό όνομα. Είναι ο Ανδρέας, η Ρούλα, η Ελένη και ο Γρηγόρης. Είναι σκυλί του πολέμου και δεν θα το άφηνε στη μοίρα του. Θα το κεντούσε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο (το The Road Show). Την Παρασκευή έσκαγαν τα μηνύματα: βάλε να δεις Γρηγόρη πολύ γέλιο»!

Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Παρόλα αυτά να πω και το άλλο ότι έχει ήδη τρεις εκπομπές. Να πάρει και κανένας άλλος. Εδώ πάνε να δώσουν μία εκπομπή το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη πάνε να το φάνε. Να είναι ο Γρηγόρης 7-10, να ξεκινούν οι Weekenders και να πηγαίνουν 10-1. Να μην τον βγάλουμε ΑΝΤ1 αλλά ΑΡΝ1 από τον Αρναούτογλου.»

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό Σουσου

Διαβάστε επίσης:

Μαμαλάκης: «Ο Αρναούτογλου έχει 3 εκπομπές, στην τελευταία θα κουραστεί γιατί έχει παχύνει»

Χείμαρρος ο Ουγγαρέζος για τον Αρναούτογλου- Μου έχει γυρίσει το μάτι. Θέλεις 5 εκπομπές δηλαδή;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved