Media

Λιάγκας σε Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα τότε και θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι βάρος»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Το πρωινό ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πει δύο πράγματα για τον ηθοποιό πριν ξεκινήσει η συνέντευξη.

Αρχικά ανέφερε: «Επίτρεψέ μου να πω δυο πράγματα δημόσια για σένα. Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου η σχέση μας. Είσαι ένας άνθρωπος που μας τιμούσε και τότε που ήμουν με τη Φαίη και μετά που ήμουν μόνος μου πολλές φορές το χρόνο με συνεντεύξεις σου. Πάντα έλεγα ότι είσαι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς. Όταν μπήκες στο μάτι ενός προβλήματος αδίκως εν πολλοίς, διότι δεν κατηγορήθηκες ποτέ για κάτι, σε επίπεδο δικαιοσύνης. Σε πήρε και σένα λίγο η μπάλα του metoo».

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Θέλω να πω και σε ότι με αφορά ότι ίσως στην κριτική που έκανα τότε, με μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πιο έντονη απ’ ότι θα έπρεπε, σε αδίκησα κι εγώ. Οπότε, θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι λίγο βάρος. Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ταλέντο και την αξία σου, όμως, ίσως σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, στην εποχή που το metoo ήταν στην κορωνίδα των ειδήσεων. Ήθελα χρόνια να το πω δημόσια».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved