Breaking News: Aνατροπή στη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Εurovision!
Media

Breaking News: Aνατροπή στη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Εurovision!

Ανατροπή μεγατόνων, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, φαίνεται να κρύβεται πίσω από τις εξελίξεις για τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision.

Λίγες ημέρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι η επιλογή του φετινού μας εκπροσώπου στη Eurovision του 2025 (Βασιλεία) θα γίνει με τη μορφή ενός εθνικού τελικού, έρχεται μία ακόμα είδηση-βόμβα που αν επιβεβαιωθεί σίγουρα δεν θα έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα κάτι αντίστοιχο.

Ο Music 89.2 και η ραδιοφωνική εκπομπή των Κουνάβιων, με τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Ελένη Βουλγαράκη και Δημήτρη Μπουμπουλίνη, που ξεσηκώνουν καθημερινά τους ακροατές, φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους ένα ολοκαίνουργιο & πιασάρικο τραγούδι και θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Οι πληροφορίες θέλουν το τραγούδι, που φέρει την υπογραφή κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών, να έχει πιασάρικη μελωδία και έντονο άρωμα Ελλάδας, ενώ όσοι το έχουν ακούσει μιλούν για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις των τελευταίων ετών. Λέτε μέσα από μία τόσο παράδοξη συμμετοχή, που συμβαίνει για πρώτη φορά με παρουσιαστές ραδιοφωνικής εκπομπής, να δούμε ξανά την Ελλάδα στο προσκήνιο του διαγωνισμού;



Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το επόμενο διάστημα ο Music 89.2 & τα Κουνάβια θα αναζητήσουν μέσα από τον ραδιοφωνικό αέρα και το αγαπημένο παιχνίδι της εκπομπής τους με τίτλο «Koυναvision» τον τραγουδιστή ή την τραγουδίστρια που θα ερμηνεύσει το συγκεκριμένο κομμάτι και τον οποίο θα συνοδεύσουν επί σκηνής!

Σε επικοινωνία μας με τον Music 89.2, οι ιθύνοντες του σταθμού κρατούν τη συγκεκριμένη είδηση σαν επτασφράγιστο μυστικό, χωρίς να την επιβεβαιώνουν ούτε όμως να την διαψεύδουν.

Αν οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι αληθινές, τότε μιλάμε για μία από τις πιο πρωτότυπες και ανατρεπτικές εκπροσωπήσεις που έχουμε δει ποτέ στον διαγωνισμό! Λέτε να αποδεχτεί η ΕΡΤ τη συμμετοχή τους στον φετινό ελληνικό τελικό και να δώσουμε το φετινό μας 12άρι για πρώτη φορά σε κάτι τόσο ανατρεπτικό;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved