Χατζηδάκης για Γερμανού: «Όσο σκέφτομαι ότι την άφησα στο “διαβάστηκε” λέω τι… ζωντόβολο που είμαι»
Media

Χατζηδάκης για Γερμανού: «Όσο σκέφτομαι ότι την άφησα στο “διαβάστηκε” λέω τι… ζωντόβολο που είμαι»

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για το άκυρο που έριξε στη Ναταλία Γερμανού που παραδέχεται ότι ήταν λάθος αλλά και για το τι «ψήνει» με την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κάνω ένα live παιχνίδι ερωτήσεων στο TikTok που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Αφού δεν μου το δίνουν στην τηλεόραση το κάνω μόνος μου», είπε ο γνωστός παρουσιαστής για το πρωτοποριακό παιχνίδι ερωτήσεων, στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος χρήστες του TikTok.

«Είχα πρόταση από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αλλά την άφησα στο "διαβάστηκε"»

xatzidakis.jpg

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης επίσης μίλησε για την πρόταση συνεργασίας της Ναταλίας Γερμανού στην οποία όμως δεν απάντησε ποτέ. «Όσο σκέφτομαι ότι την άφησα στο “διαβάστηκε” λέω τι… ζωντόβολο που είμαι», είπε μετανιωμένος ο ίδιος. Και συνέχισε:

«Της είχα αναφέρει ότι είχα κάνει πρόταση για μια ταξιδιωτική εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λαμπαθάκη. Ξέχασα να της στείλω. Δεν έχω μετανιώσει τίποτα, γιατί όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

Αναφερόμενος στην Μπέττυ Μαγγίρα με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και αυτή τη σεζόν βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, αποκάλυψε: «Μιλάμε με την Μπέττυ, έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε κάτι μαζί, αλλά δε λέω κάτι άλλο».

Όσο για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του Χαρά Σαράντη και τον γιο τους, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης τόνισε: «Ο γιος μου γίνεται τέσσερα, έχει συναίσθημα, αλλά παράλληλα είναι και απαιτητικός. Όπως όλα τα ζευγάρια έτσι κι εγώ με τη Χαρά προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved