Ιουλία Καλλιμάνη: «Μου κόστισε η απώλεια του πατέρα μου, ένα παιδί το βιώνει πολύ έντονα»
Media

Ιουλία Καλλιμάνη: «Μου κόστισε η απώλεια του πατέρα μου, ένα παιδί το βιώνει πολύ έντονα»

Η Ιουλία Καλλιμάνη με αφορμή τις εμφανίσεις της στο «Tokyo Theater Athens» μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίστη στον Θεό αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ κοντά στο Θεό και πιστεύω πολύ. Δεν σου κρύβω ότι έχω περάσει από διάφορες φάσεις στη ζωή μου μικρότερη και έχουν συμβεί καθημερινά πολλά μικρά θαύματα. Εγώ το λέω ότι μου απαλύνει τη ψυχή αυτό το πράγμα, ειδικά τώρα που έχω βρει τον πνευματικό μου. Γαληνεύει η ψυχούλα μου κι όλα πάνε τέλεια».

Photo-shared-by-Ioylia-Kallimanh-on-September-25-2024-tagging-@kosmaskoumianos-@michaeltouratzidis-@nikolaidi_filitsa-and-@giannis.manolis.-May-be-an-image-of-1-person-hair-makeup-and-text..jpg

Και πρόσθεσε η Ιουλία Καλλιμάνη: «Σίγουρα μου κόστισε η απώλεια του πατέρα μου. Μία απώλεια είναι μία απώλεια και πάντα το παιδί το βιώνει πολύ έντονα και στις διαπροσωπικές και φιλικές σχέσεις. Το βρίσκεις μπροστά σου κάποια στιγμή. Πολλές φορές όταν βρίσκεις τα σκούρα, είχα ανάγκη την πατρική φιγούρα. Να με έβλεπε ο μπαμπάς μου και να του έλεγα αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση-Ιουλία Καλλιμάνη: Η αποθεωτική συνάντηση επί σκηνής (βίντεο)

Ιουλία Καλλιμάνη: «Από λάθος τους στην βάπτιση πήρα αυτό το όνομα»

Καλλιμάνη: Η συγκινητική εξομολόγηση για την συνεργασία με τον Καρρά λίγο πριν τον θάνατο του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved