Media

Ο «Κόσμος μέσα μας» με την Ίνα Ταράντου στο ΑTTICA TV

Η Ίνα Ταράντου επιστρέφει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με την νέα εκπομπή «Κόσμο μέσα μας» αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ATTICA TV. 

Σε έναν τηλεοπτικό ρόλο που αγαπά, η Ίνα Ταράντου συναντά ανθρώπους που μας εμπνέουν, σε μέρη που τους έχουν καθορίσει ώστε να ξεδιπλώσει τον κόσμο μέσα τους… τον «Κόσμο μέσα μας»!

Από τις απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας μέχρι την πολύβουη Αθήνα, ακολουθούμε τους ήρωες μας για να ανακαλύψουμε τρόπους ζωής, μηνύματα και αξίες. «Ταξιδεύουμε στα βάθη της ψυχής των ανθρώπων».

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίο τα μεσάνυχτα ξεκινάμε ένα οδοιπορικό στην καθημερινότητα τους, στο παρόν και στο παρελθόν τους, στα ανεξίτηλα σημάδια που αφήνουν οι εμπειρίες, μέσα μας.

H ομάδα χορού Exis μας διδάσκει την αξία της συμπερίληψης, ο travel editor Φώτης Βαλλάτος μας μεταφέρει τις γευστικές του εμπειρίες ανά τον κόσμο, βλέπουμε την Αθήνα μέσα από τα μάτια του Ρένου Χαραλμπίδη, γνωρίζουμε τη νέα γενιά παραμυθάδων με τους συγγραφείς παιδικών βιβλίων Γιώργο Λεμπέση και Λία Λάππα, ενώ η Γεωργία Παράσχου της Humanity Greece και τα μέλη της ομάδας Ithaca Laundry μας μυούν στον υπέροχο κόσμο του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που φτιάχνουν το παζλ του «Κόσμου μέσα μας» .

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε επίσης:

Μάριον Μιχελιδάκη: «Ένιωσα μουδιασμένα και στενάχωρα για τους συναδέλφους και την Ίνα Ταράντου»

Ίνα Ταράντου: «Δεν πέρασα καλά όταν έκανα αρχισυνταξία στον Λιάγκα και την Σκορδά»

Ίνα Ταράντου: «Ήμουν στο μηδέν οικονομικά και το εξομολογούμαι πρώτη φορά»

Γιακουμάκης: Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ίνας Ταράντου για τον πατέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved