Αντώνης Σρόιτερ: Αν είναι να πάρω ένα Όσκαρ στη ζωή μου, προτιμώ του καλύτερου πατέρα!
Media

Αντώνης Σρόιτερ: Αν είναι να πάρω ένα Όσκαρ στη ζωή μου, προτιμώ του καλύτερου πατέρα!

O Αντώνης Σρόιτερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησε για την επιστροφή της «Αυτοψίας» για 13η χρονιά, τη γυναίκα του Ιωάννα Μπούκη Σρόιτερ και τα δυο τους κορίτσια.

Αρχικά για την Αυτοψία είπε: «Η “Αυτοψία” πηγαίνει να γίνει η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Την αγαπάω γιατί μου θυμίζει αυτό που πάντα ήθελα να είμαι, ο ρεπόρτερ που βγαίνει και έξω από το στούντιο. Ωραία η γραβάτα και το στούντιο μέσα, αλλά αν δεν έχεις επαφή με τον κόσμο και αυτά που συμβαίνουν γύρω σου από ένα σημείο και μετά χάνεις και την επαφή σου με την πραγματικότητα. Προσγειώνεσαι όταν βγαίνεις έξω.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχω κάνει. Αυτό που έκανα και το είχα χρόνια στο μυαλό μου είναι να ανέβω με τα παιδιά με τις κάμερες στην κορυφή του Ολύμπου. Το challenge ήταν αν θα πεθάνω κάπου στον δρόμο. Κάναμε μια πολύ ωραία προσπάθεια. Φτάσαμε στην κορυφή του Ολύμπου. Ήταν ένα από αυτά που ήθελα να κάνω, θα το δούμε κάποια στιγμή. Τώρα μένει το Έβερεστ.

Υπάρχουν κάποιες διεθνείς προσωπικότητες που θα ήθελα να πάρω συνέντευξη. Μπάρακ Ομπάμα, Μάικλ Τζόρνταν, Μέσι, για το πώς αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να προσαρμόζουν τη ζωή τους σε αυτά που κάνουν».

Για την επιλογή να μην προβάλλουν την στιγμή που η Μαρινέλλα πέφτει στη σκηνή του Ηρωδείου, ανέφερε: «Η τηλεόραση δεν είναι το μοναδικό μέσο. Είμαστε σε μια εποχή που υπάρχει η κυριαρχία των social media και αυτό που εμείς δεν προβάλλουμε το έχει δει ο καθένας. Η συζήτηση είναι λίγο ανούσια, να συζητάμε δηλαδή αν θα προβάλλουμε ένα βίντεο που το έχουν δει όλοι. Πέρα από το ηθικό μέρος. Δεν θα ήθελα να με δείξει η τηλεόραση αν καταρρεύσω να μου το κάνουν, οπότε δεν θα το κάνω. Βγάζω τον εαυτό μου έξω και λέω ότι εγώ δεν θα το προβάλλω. Βάζεις μια προσωπική γραμμή. Ειδικά σε έναν άνθρωπο που θαυμάζω και γνωρίζω και εκτιμώ, έχουμε βρεθεί σε παρεΐστικο κλίμα σε σπίτι και έτρεμαν οι τοίχοι από το τραγούδι της».

Και για τα παιδιά του είπε: «Τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα, μεγαλώνουν σε έναν κόσμο άγνωστο, με τα social media, με τάμπλετ και AI. Ανασφάλεια και ανησυχία υπάρχουν. Είμαστε όλοι στην προσπάθεια. Δεν υπάρχει κανείς που να τα κάνει όλα τέλεια. Χρειάζεται να είσαι αυστηρός. Όσοι δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους το πληρώνουν στην πορεία»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved