Λήδα Φόστερ: «Όταν έμαθα ότι θα χωρίσουν οι γονείς μου είπα, "επιτέλους"»
Media

Λήδα Φόστερ: «Όταν έμαθα ότι θα χωρίσουν οι γονείς μου είπα, "επιτέλους"»

Η κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα, Λήδα Φόστερ, η οποία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την απόφασή της στα 15 της να φύγει από την Ελλάδα και να ζήσει στην Αμερική με τον πατέρα της, τον χωρισμό των γονιών της και την περίοδο που είχε κατάθλιψη.

Αρχικά είπε: «Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον καλλιτεχνικότατο. Έβλεπα τη θεία και τη μαμά μου, θυμάμαι που κάνανε τη Eurovision. Ήμουν στο Δημοτικό τότε, και μετά ντυνόμασταν με τις φίλες μου στο σπίτι, βάζαμε περούκες, κάναμε τις χορογραφίες. Τις καμάρωνα από μικρούλα, πήγαινα μαζί τους, με τη μαμά μου κυρίως, σε πλατό, θέατρα…»

foster-lida.jpg

Και τόνισε: «Ο μπαμπάς μου μένει στην Αμερική. Στα 15 μου αποφάσισα να φύγω από την Ελλάδα και να πάω να μείνω μαζί του, Ο πατέρας μου δούλευε και εξακολουθεί να δουλεύει στη Νέα Υόρκη, Τον έβλεπα μια φορά το 2μηνο ή το 3μηνο, και πάλι καλά. Στεναχωριόμουν όταν έφευγε γιατί μου έλειπε. Πήγα όμως κι έμεινα μαζί του. Εννοείται ότι του έκανα παράπονα. Όταν πήγα να μείνω μαζί του υπήρξε ένα μεταβατικό διάστημα μεταξύ μας μέχρι να μάθουμε πως να μιλάμε ο ένας στον άλλον… Μετά από αυτό η σχέση μας έγινε πιο δυνατή».

Και αποκάλυψε η Λήδα Φόστερ: «Είχα κι εγώ τις καταθλίψεις μου. Πέρασα πολύ δύσκολα. Επανήλθα βρίσκοντας την ευγνωμοσύνη. Κάποια στιγμή, είπα ευχαριστώ για τον πόνο και την κατάθλιψη όσο προσευχόμουν, και έγινε κάτι μέσα μου… Το πέρασα όμως πολύ βαριά γιατί είμαι πολύ ευαίσθητη και μου φαινόταν όλο αυτό βουνό. Τελικά δεν ήταν βουνό».

1727871122312-167448946-foster-1.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν μου είπε η μαμά μου ότι θα χωρίσουν με τον μπαμπά μου, της είπα “ωραία, επιτέλους”»

Λήδα Φόστερ: Γενέθλια για την κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα - Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η κόρη της αρνήθηκε να βγει στην Super Κατερίνα - Η αντίδραση της Καινούργιου

Ματθίλδη Μαγγίρα: Για shopping therapy με την κόρη της Λήδα Φόστερ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved